Βασίλης Δημάκης: «Ζητάω συγγνώμη από την Ερασμία! Ο λόγος που χωρίσαμε είναι...» - Η δημόσια απολογία του μετά το τέλος της σχέσης του με την Μάνου

Η απάντηση για την επανασύνδεσή τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βασίλης Δημάκης: «Ζητάω συγγνώμη από την Ερασμία! Ο λόγος που χωρίσαμε είναι...» - Η δημόσια απολογία του μετά το τέλος της σχέσης του με την Μάνου

Ο Βασίλης Δημάκης παραχώρησε νέα συνέντευξη για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου, σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου και απάντησε σε όσα ανέφερε εκείνη όταν αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της, εξηγώντας πως δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης, όμως κρατάει μόνο τα καλά από την σχέση τους (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ίδιος φάνηκε μετανιωμένος, καθώς σε προηγούμενες δηλώσεις του ήταν αρκετά φορτισμένος και μιλούσε για τρίτα πρόσωπα που μπήκαν ανάμεσά τους, λέγοντας πως εκείνη εξαφανίστηκε μέσα σε μία νύχτα, παίρνοντας πίσω τις "κατηγορίες" του.

Η απολογία του Βασίλη Δημάκη στην Ερασμία Μάνου μετά τον χωρισμό τους

«Το ότι αποφασίσαμε να χωρίσουμε δεν σημαίνει ότι δεν αγαπιόμαστε. Από τη δική μου πλευρά υπάρχει αγάπη, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που με έχουν επηρεάσει. Δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνη και αν ποτέ αφήνω καμία αιχμή λόγω εγωισμού, το καταλαβαίνω και ζητάω συγγνώμη από την Ερασμία. Ζήσαμε υπέροχες στιγμές, δεν έχω να θυμάμαι καμία κακή», ανέφερε αρχικά και τόνισε:

«Ο λόγος που χωρίσαμε είναι προσωπικός και αφού δεν θέλει η Ερασμία και εγώ να τον ανοίξουμε, δεν θα τον ανοίξουμε. Όσο είμαστε εδώ δεν υπάρχει το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Τώρα από εκεί και έπειτα δεν είμαι απόλυτος σε αυτό».

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για το τέλος της σχέσης τους

Τη Σοφία Βόσσου συνάντησε η κάμερα του Happy Day έξω από το μαγαζί όπου εμφανίζεται με την Μπέσσυ Αργυράκη. Αναφέρθηκε, λοιπόν, στη λύση του συμφώνου συμβίωσης της Ερασμίας Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη. «Είμαι πάντα δίπλα στο παιδί μου, η κόρη μου είναι μια χαρά, όλα καλά. Είναι οριστικός ο χωρισμός, υπογράψανε. Δεν δένουν όλα. Κάποια στιγμή βλέπεις ότι κάνεις κάτι και στην πορεία δεν πηγαίνει», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου για να καταλήξει: «Το γεγονός ότι έγινε ένα σύμφωνο συμβίωσης, έγινε για να μπορούν να βλέπονται. Αλλιώς βλέπονταν πίσω από ένα τζάμι. Δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες, εντάξει. Εύχομαι κάθε καλό στον Βασίλη και στο παιδί μου εννοείται», είπε.