Νίνα Βλάχου: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η γνωστή δημοσιογράφος

Τι συνέβη με την υγεία της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή για την υγεία της δημοσιογράφου, Νίνας Βλάχου καθώς η ίδια αποφάσισε να κάνει γνωστό την Παρασκευή 1/3 με μία ανάρτηση στο Facebook, πως νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Στην ανάρτηση της μάλιστα κάνει λόγω για πνευμονία, η οποία την ανάγκασε όχι μόνο να νοσηλευτεί. Η ίδια στη φωτογραφία της ποζάρει ακμαία, μην έχοντας χάσει το χαμόγελο από τα χείλη της, ωστόσο αναφέρει πως της χορηγήθηκε αντιβίωση και χρειάστηκε να έχει υποστήριξη οξυγόνου.

Δείτε επίσης:

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός - Τι συνέβη

Η ανάρτηση της Νίνας Βλάχου για τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο

«ΕΙΠΑ ΜΗ ΒΑΛΩ ΠΥΤΖΑΜΕΣ , ΜΗ ΦΑΝΩ Κ ΑΡΡΩΣΤΗ , αλλα με ολα τουτα τα ιατρικα … ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΟΥ
ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ( οξυγονα αντιβιωσεις και λοιπες σωληνωσεις ) ΑΔΥΝΑΤΟΝ
να με ΚΡΥΨΩ…. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!
ΔΙΟΤΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ … ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ και
ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ», έγραψε η Νίνα Βλάχου.

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Νίνα (Ασπασία) Βλάχου γεννήθηκε στην Αθήνα, κατοικεί από το 1981 στην Κηφισιά, είναι τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ, αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες, ενώ συνεργάζεται και με ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στην Κηφισιά, έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολιτών και μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς.
Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Γιώργο Θεοδωρίκα απο το 1981.

Εχει παρακολουθήσει δημοσιογραφικές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και γαλλικά. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου "Φίλων Ιδρύματος Αστέγων " του Δήμου Αθηναίων, μέλος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Κρίκος Ζωής", της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών, του ιστορικού Ζηρινείου Ομίλου Νεανίδων ΖΑΟΝ, του οποίου διετέλεσε την τελευταία διετία Πρόεδρος, του Πανελλήνιου Αθλητικού Ομίλου Γυναικών "Η Καλλιπατειρα" κλπ.

Νίνα Βλάχου - Βλάχου