Γιώργος Λιάγκας: Σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα του, Γιάννη Λιάγκα - Ήταν η μεγάλη αδυναμία του παρουσιαστή και το στήριγμά του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 29/2 παραχωρώντας μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο δημοσιογράφο, καλό του φίλο και κουμπάρο, Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο παρουσιαστής δε δίνει εύκολα συνεντεύξεις παρά το γεγονός, πως έχει πολύ μεγάλη εξοικείωση με τα στούντιο και τις κάμερες - έχει επιλέξει να μην βγάζει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία από την προσωπική του ζωή και το παρελθόν του.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την ανατροπή μιλώντας μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια, το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και για την απουσία της μητέρας του από τη ζωή του! Είναι γνωστό άλλωστε, πως ο παρουσιαστής μεγάλωσε με τον πατέρα του, Γιάννη Λιάγκα στον οποίο είχε αμέριστη αδυναμία.

Ο πατέρας του Γιώργου Λιάγκα έφυγε πριν από 8 χρόνια από τη ζωή. Συνεργάτες μάλιστα του δημοσιογράφου κάνουν λόγο, πως εκείνη την περίοδο ο ίδιος ήταν καταρρακωμένος, έμπαινε και έβγαινε στα τηλεοπτικά στούντιο προσπαθώντας να ενώσει τα κομμάτια του από την απώλεια, που του στοίχισε όσο καμία άλλη.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Η συμβουλή που της έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον θάνατο του πατέρα της

Σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα του Γιώργου Λιάγκα,

Οι κοινές εμφανίσεις του παρουσιαστή με τον αγαπημένο του πατέρα είναι σπάνιες. Ο φακός του Youweekly.gr είχε εξασφαλίσει αποκλειστικά πλάνα από τον γάμο Λιάγκα - Σκορδά τον Ιούνιο 2010 στο Island και τα φέρνει μπροστά.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε σε ένα σπάνιο ντοκουμέντο τον Λιάγκα στο πλευρό του Γιάννη Λιάγκα ντυμένος γαμπρός. Η στιγμή αυτή έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό του παρουσιαστή κάτι που δεν κρύβεται άλλωστε από το χαμόγελο στα χείλη του.

Γιώργος Λιάγκας - Γιάννης Λιάγκας
Γιώργος Λιάγκας - Γιάννης Λιάγκας - Πατέρας

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών του και τη σχέση με τη μητέρα του

«Είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με την μητέρα μου 2-3 χρόνια. Για πάρα πολλά χρόνια εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από την ζωή μου. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες για ποιο λόγο κλπ. Αυτά είναι προσωπικά θέματα. Είναι μια πληγή πολύ μεγάλη η οποία δεν ξέρω αν κλείνει.

Όταν λοιπόν μια μάνα η ένας πατέρας αλλά κυρίως η μάνα, φεύγει βίαια από τη ζωή ενός παιδιού, όταν κάποια στιγμή εσύ χωρίζεις από τον άνθρωπό σου, το θεωρεί μια αποτυχία και το σκέφτεσαι πολλές φορές μέχρι να πάρεις την απόφαση. Όταν αυτό δε αλλάζει εσύ φέρεις ένα βάρος που φέρω ακόμα, που πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν το χωρισμό - που ήταν ήταν ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός με τη Φαίη - ως ότι ο πατέρας του τα εγκαταλείπει όπως εμένα πιθανόν ένας γονιός που μπορεί εμένα να έφυγε βίαια από τη ζωή.

Το αντιμετώπισα δύσκολα, πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν εύκολη περίοδος. Το ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στα παιδιά μου. Το θεωρώ αυτονόητο και η υπερβολή μπορεί να έχει κάνει με τα δικά μου βιώματα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Aυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν "α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά". Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα...όλα καλά», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

«Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου την Ουρανία. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας και χαίρομαι πάρα πολύ. Ήδη βλέπω τι αξιακούς κώδικες έχουν τα παιδιά μου», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στο Ενώπιος Ενωπίω.