Δημήτρης Λάλος & Έλενα Μαυρίδου: Σύννεφα στο γάμο του ζευγαριού μετά από χρόνια γάμου;

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 2/3 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Γειά Σου αναφορικά με τη ζωή του ηθοποιού, Δημήτρη Λάλου και της συζύγου του Έλενας Μαυρίδη, πως περνάει κρίση η σχέση τους μετά από χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού.

Η είδηση έχει διαρρεύσει μέσα από την εφημερίδα Espresso και μάλιστα αναφέρει με λεπτομέρειες, πως ο ηθοποιός είναι σε αναζήτηση νέου σπιτιού, το οποίο επιθυμεί να είναι κοντά σε αυτό που μένει ήδη με την οικογένειά του.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Λάλος: Η ηλικία, η καταγωγή, ο γάμος και ο "Σασμός"

Σύννεφα στο γάμο του Δημήτρη Λάλου με την Έλενα Μαυρίδη;

Η εξομολόγηση του για την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου

Ο Δημήτρης Λάλος είχε παραχωρήσει αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω μιλώντας για την οικογένειά του στις 22/12/23.

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε στην παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα. Και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα. Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Λάλος.

«Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση για αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο», συμπλήρωσε ο ηθοποιός του Σασμού.

«Από τότε που ήρθε το παιδί στη ζωή μου, ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο. Νιώθεις ότι φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή, όπου τα έχεις δει όλα. Όταν εμφανίζεται ένα παιδί όλα επαναλαμβάνονται και αρχίζεις να βλέπεις μέσα από τα μάτια του, το θαυμαστό. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα μαζί της το χιόνι», εξομολογήθηκε για την κόρη του.

«Με τον ερχομό του παιδιού δεν υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς μέσα μου. Περισσότερο όταν ήμουν πιο νέος, θα μπορούσα να κάθομαι ώρες σε ένα μπαλκόνι και να νιώθω μόνος μου. Αυτή η αίσθηση της μοναξιάς έχει φύγει πια», συμπλήρωσε.