"Κόλαφος" η Βάσια Τριφύλλη: «Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ, γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους...»

«Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου 2/3, η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για τον νέο νόμο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια αλλά και για το τηλεπαιχνίδι "Ραντεβού στα Τυφλά" που παρουσίαζε η ίδια στο παρελθόν.

Το ξέσπασμα της Βάσιας Τριφύλλη για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Ο πυρήνας της ελληνικής οικογένειας δεν μπορεί να αλλάξει με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, γιατί είναι η παλαιότερη των Ευρωπαίων πολιτών... Όταν αποφάσισα να υιοθετήσω το παιδί μου, άκουσα όλα τα "δεν μπορώ". Τι άλλο να πουν; Ότι είμαι λεσβία; Ότι είμαι ομοφυλόφιλη; Το να αγαπάς το παιδί σου δεν είναι το πιο σημαντικό;» ανέφερε.

Δείτε επίσης: «Δεν το έκανε κανείς ποτέ καλύτερα από εμένα...» - Τι αποκαλύπτει η Βάσια Τριφύλλη για το "Ραντεβού στα Τυφλά"

«Α είναι πολύ μ@..κας. Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου. Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος σώφρων και ιερέας να κάνει τέτοια ηλίθι@ απαγόρευση. Εν ονόματι ποιου; Του Θεού;» είπε σχετικά με την απαγόρευση εισόδου του Μητροπολίτη Σεραφείμ στους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο.

«Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ, γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους στους κόλπους της. Γνωρίζω και άλλους που είναι παντρεμένοι με παιδιά και ομοφυλόφιλοι» πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για τον καρκίνο

Σε προηγούμενη της συνέντευξη είχε αναφέρει: «Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα – ήμουν τυχερή γιατί είχα πολύ καλούς συνεργάτες – και έλεγα στα παιδιά “αν με δείτε και λιποθυμήσω δεν θα νιώθω καλά, μην στενοχωριέστε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε. Και έτσι γινόταν. Η επιτυχία και ο καρκίνος ήρθαν μαζί στη ζωή μου. Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και προχώρησα με επιτυχία.

Τη μεγάλη αγάπη του κόσμου την εισέπραξα, επειδή έκανα τη μεγάλη επιτυχία και αμέσως έπαθα τη μεγάλη αρρώστια. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο με τον καρκίνο ήταν όλος ο κόσμος από πάνω μου. Ο καρκίνος ήρθε όταν ήθελα να κάνω παιδί. Ήταν σαν να μου είπε: “Κάνεις όνειρα; Φάε μία τώρα και ηρέμησε”», είπε χαρακτηριστικά.