Δανάη Παππά: Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη - Αποκάλυψε το δεύτερό της όνομα

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε ο Λάμπρος Λάζαρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί στην αγαπημένη του Δανάη Παππά η οποία χθες, Παρασκευή 1/3, γιόρταζε το δεύτερο όνομά της, Ευδοκία.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μισό χρόνο περίπου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κάτι το οποίο φαίνεται και σε κάθε κοινή τους εμφάνιση. Μάλιστα εδώ και λίγο διάστημα μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Πρόσφατα η ηθοποιός αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό της βήμα (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση του Λάμπρου Λάζαρη για την γιορτή της Δανάης Παππά

Ο Λάμπρος Λάζαρης λοιπόν δημοσίευσε μία φωτογραφίας της συντρόφου του και έγραψε «Χρόνια πολλά στην Ευδοκία της καρδιάς μου».

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΗ

Αυτός είναι ο λόγος που τασκώνονται

Η ηθποιός πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA, Happy Day και μίλησε - όπως πάντα - με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, τι είναι αυτό που μπορεί να τους φέρει σε κόντρα ενώ αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο "Σασμός".

«Σε μια καλή μέρα, έχω το πρωί γύρισμα μετά θα τελειώσω απογευματάκι, θα γυρίσω σπίτι να φάω ή θα πάω κατευθείαν στο θέατρο. Μετά το θέατρο θα περάσω από το μαγαζί και μετά σπίτι. Το σπίτι είναι σαν να έχει πέσει βόμβα. Οι εικοσιτέσσερις ώρες δεν είναι αρκετές».

«Είναι πολύ υποστηρικτικός (σύντροφός της) σε σημείο που λέω “εντάξει… γκρίνιαξε”. Υπάρχουν στιγμές που και αυτός παθαίνει ένα… λέει κάτσε δουλεύω εγώ, δουλεύεις και εσύ… Όλο αυτό κρατάει τη σχέση σε μια επαγρύπνηση. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του γάμου και του πάρτι μετά το γάμο αλλά δεν έχουμε μπει σε αυτή τη συζήτηση ακόμα. Η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη. Τα ζευγάρια γύρω μας που παντρεύονται όσο πάνε αυξάνονται αλλά ακόμα κρατάω μια απόσταση από το γάμο.

Ένας λόγος που μπορεί να τσακωθούμε είναι ο χρόνος που δεν περνάμε μαζί. Αυτό μόνο μας φέρνει στα όρια και λίγο για τις δουλειές του σπιτιού. Τις δουλειές τις μοιραζόμαστε στο σπίτι, ξέρει να μου μαγειρεύει και να βάζει και πλυντήριο. Στο σπίτι δεν σιδερώνει κανείς βέβαια», δήλωσε χαρακτηριστικά.