Πέτρος Λαγούτης: «Ήταν το μόνο που δεν τζόγαρα, τη σχέση με τα παιδιά μου...» - "Ανοίγει" την καρδιά του για τον εθισμό του

«Σε τρώει από μέσα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πέτρος Λαγούτης: «Ήταν το μόνο που δεν τζόγαρα, τη σχέση με τα παιδιά μου...» -

Καλεσμένος στη εκπομπή Μπαπά-δες της ΕΡΤ, βρέθηκε το Σάββατο 2/3, ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση και μίλησε ανοιχτά για την πατρότητα αλλά και για την περίοδο που είχε εθισμό με τον τζογο (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για το θέμα).

Η εξομολόγηση του Πέτρου Λαγούτη για τον εθισμό του με τον τζόγο

«Όπως όλοι οι εθισμοί είναι κι αυτός ένας εθισμός που σε τρώει από μέσα. Και αυτός ο εθισμός έχει την παγίδα που δεν φαίνεσαι εξαρχής. Μπορείς να κρύβεσαι για πολύ καιρό. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το πράγμα βασανίζονται πολύ με όλους τους τρόπους.

Και πρακτικά και συναισθηματικά και οικονομικά και επαγγελματικά. Ήταν μια περιπέτεια, ένας δύσκολος δρόμος. Έχουν περάσει έξι χρόνια από όταν αποφοίτησα από το ΚΕΘΕΑ. Είναι ένα πράγμα που τελικά έδρασε εφευρετικά, με βοήθησε να αλλάξω πράγματα μέσα μου.

Άλλαξα πράγματα στον ίδιο μου τον εαυτό που είμαι πολύ χαρούμενος που τα άλλαξα. Νομίζω ότι τα παιδιά μου ήταν πάντα αυτό που δεν με άφηνε να υπερβώ και το τελευταίο όριο. Αυτά μπορούν να σε οδηγήσουν παντού. Ήρθε μια στιγμή που ήρθε η Μυρτώ και ήμουν ενεργά εθισμένος και μου λέει “όλοι μου λένε ότι ενώ είσαι μέσα σε αυτό είσαι δίπλα στα παιδιά”. Ήταν το μόνο που δεν τζόγαρα, τη σχέση με τα παιδιά μου» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Highlights ήταν οι δύο γεννήσεις, η πρώτη φορά που αρρώστησε ο πρώτος και νόμιζα ότι θα πεθάνει. Παιδικός σταθμός, η αρχή. Πρώτες μέρες γενικά! Η διαφορετικότητα, ενώ είναι δύο πλάσματα από τους ίδιους ανθρώπους, από την αρχή το βλέπεις και είναι δύο άνθρωποι. Τα παιδιά είναι μικροί άνθρωποι! Στην αρχή ήταν η Μυρτώ πιο ψύχραιμη.

Ήταν πιο του “να τους δώσουμε ελευθερίες, να νιώσουν εμπιστοσύνη”. Την άκουσα και βγήκαμε κερδισμένοι από όλο αυτό. Για τον Δημήτρη επειδή το πέταξε ότι και να μπει σε σχολή θα μπει σε δραματική λέω “δεν τη γλιτώσαμε”. Ο άλλος είναι μεγαλύτερη μουσίτσα. Και τώρα που ξέρω ότι διαβάζει για να περάσει, δεν ξέρω τι θα μου πει του χρόνου. Είναι πιο εσωστρεφής και απρόβλεπτος. Αυτά τα δύο παιδιά και εξωτερικά και εσωτερικά έχουν κάνει ένα πράγμα που λες “μου θυμίζει εμένα”, λες “πώς το πήγε έτσι;”. Έχουν πάρει και από τους δυο μας περισσότερα καλά» πρόσθεσε στην συνέχεια.