Βασιλική Τρουφάκου: «Μερικές φορές το ξεχνάω και αυτό δεν είναι καλό...» - Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

«Το βιώνω εύκολα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βασιλική Τρουφάκου: «Μερικές φορές το ξεχνάω και αυτό δεν είναι καλό...» - Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 3/3, η Βασιλική Τρουφάκου. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει στην σειρά του Mega, Famagusta, μίλησε για το πως βιώνει την εγκυμοσύνη της.

Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός και ο σύντροφος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε η ίδια η Βασιλική Τρουφάκου μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Βασιλικής Τρουφάκου για την εγκυμοσύνη της

«Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ, δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά. Κρατάω μια αισιοδοξία, ότι θα είναι ωραία. Το βιώνω εύκολα, σε σημείο που το ξεχνάω, και το ξεχνάνε και οι δίπλα μου, κι αυτό δεν είναι καλό, θέλει μια προσοχή παραπάνω. Δε μπορώ να πω ότι τώρα με προσέχουν παραπάνω λόγω εγκυμοσύνης. Δε το λέω με παράπονο, απλά όπως είπα, το ξεχνάω κι εγώ πολλές φορές» ανέφερε η ηθοποιός.

Τι είχε αποκαλύψει για την απώλεια του πατέρα της

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, η ταλαντούχα ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στη βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Night Out", και παραχώρησε μία εκ βαθέων εξομολογητική συνέντευξη στον παρουσιαστή, Θεοχάρη Ιωαννίδη. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της.

«Η σχέση με τον μπαμπά μου ήταν καλή. Ήταν ο κλασσικός πατέρας που έλειπε πολύ από το σπίτι αλλά η σχέση μας ήταν καλή. Είναι μεγάλη τελεία, όταν χάνεται ο ένας γονιός από τη ζωή. Μπαίνει μια πολύ μεγάλη τελεία. Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις, ότι λυτρώνεται από αυτό και μετά αρχίζει κάτι πολύ ωραίο, ανήκει πάλι σε σένα, και όχι στην αρρώστια του, και μπορείς να πλάθεις τις εικόνες που θες, ανήκει πάλι σε εσένα και όχι στην αρρώστια του. Τον δικαιώνεις», είπε συγκινημένη για την απώλεια του πατέρα της, η οποία της στοίχησε.