Ερασμία Μάνου: «Μπορεί να είμαι φαντασιόπληκτη, δεν με ενδιαφέρει...» - Ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα

«Δε στεναχωριέμαι που ο πρώην σύζυγός μου βγαίνει και κάνει δηλώσεις στα κανάλια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ερασμία Μάνου: «Μπορεί να είμαι φαντασιόπληκτη, δεν με ενδιαφέρει...» - Ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα

Την απάντησή της στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, για τη σχέση της με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη έδωσε η Ερασμία Μάνου το πρωί της Κυριακής 3/3, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Γειά σου. Η ίδια ανέφερε πως θα μπορούσε να παραμείνει φίλη του και σχολίασε και τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της στα κανάλια.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο Βασίλης Δημάκης, μίλησε μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, για τον χωρισμό του από την κόρη της Σοφίας Βόσσου, ύστερα από 8 ολόκληρα χρόνια γάμου (δείτε εδώ το ξέσπασμά του).

Οι δηλώσεις της Ερασμίας Μάνου

«Ο Γιώργος Λιάγκας αν πιστεύει αυτό, να πάει στους χιλιάδες κρατούμενους να τους πει γιατί έχουν σχέσεις, γυναίκες που τους περιμένουν έξω, οικογένειες, δικαιώματα, και γιατί συμβαίνουν αυτές οι σχέσεις. Υπάρχουν οι σχέσεις εξ αποστάσεως. Τι να κάνουμε τώρα; Ο καθένας μπορεί να αναρωτιέται ό,τι θέλει. Δε μπορώ να του πω εγώ τώρα τι έχω περάσει και τι έχω ζήσει. Ναι, είμαστε λίγο φαντασιόπληκτοι. Δε με ενδιαφέρει τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας να σου πω την αλήθεια. Μπορεί να είμαι φαντασιόπληκτη. Έτσι είμαστε εμείς οι καλλιτέχνες, είμαστε και λίγο μουρλοί» ανέφερε

«Δε στεναχωριέμαι που ο πρώην σύζυγός μου βγαίνει και κάνει δηλώσεις στα κανάλια. Στεναχωριέμαι για άλλα πράγματα πιο βαριά. Δε με πειράζει τι λέει. Να είναι καλά θέλω κι αν δε θυμάται κάτι καλό από τη σχέση μας, να του τα γράψω σε ένα γράμμα, να τα θυμηθεί. Δε νομίζω ότι τα κάνει αυτά γιατί θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου ή να γίνει επανασύνδεση. Τα κάνει γιατί θέλει να πει τον πόνο του με έναν τρόπο. Είμαι λίγο παγωμένη, μου φαίνονται λίγο περίεργα όλα αυτά, αλλά εντάξει, καλά να είμαστε. Θα μπορούσα να είμαι φίλη μαζί του. Ζήσαμε μια τόσο μεγάλη ιστορία, γιατί να μην είμαστε φίλοι;» είπε η Ερασμία Μάνου.