Μπάγια Αντωνοπούλου: «Έχω πάθει σοκ, είμαι να σκάσω...» - Απαρηγόρητη μετά την αποχώρηση της από το J2US

«Ήταν απότομο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μπάγια Αντωνοπούλου: «Έχω πάθει σοκ, είμαι να σκάσω...» - Απαρηγόρητη μετά την αποχώρηση της από το J2US

Ένα απολαυστικό Just the 2 of us παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σάββατο 2/3. Η εκπομπή περιλάμβανε, εκπλήξεις, συγκινήσεις, ανατροπές, "καρφιά" αλλά και μεγάλες ανατροπές, αφού κανείς δεν περίμενε ότι το ζευγάρι που θα αποχωρούσε θα ήταν η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Χρίστος Αντωνιάδης (δείτε εδώ τα hightlights).

Σοκαρισμένη η Μπάγια Αντωνοπούλου με την αποχώρησή της

Στο τέλος της βραδιάς o Νίκος Κοκλώνης έκανε ξαφνιασμένος την ανακοίνωση: «Η Μπάγια με τον Χρίστο αποχωρούν από το Just σήμερα. Το κοινό αποφάσισε». Στην συνέχεια, αμέσως μετά ο τέλος της εκπομπής το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I love ΣουΚου δηλώνοντας σοκαρισμένο για το αποτέλεσμα.

«Παιδιά δεν ξέρω τι έγινε, έχω πάθει σοκ. Είμαι να σκάσω, γιατί που είχα αρχίσει και έκανα μια προσπάθεια... Ήθελα να το ζήσω παραπάνω, αλλά έτσι είναι, φεύγει ένα ζευγάρι κάθε φορά. Ήταν απότομο» δήλωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Με φαρυγγίτιδα η Δέσποινα Βανδή στο πλατό

Ο Νίκος Κοκλώνης, πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι, καλώς όρισε τους κριτές. Όταν έφτασε η σειρά της Δέσποινας Βανδή, εκείνη απάντησε με βραχνή φωνή ενώ από την πλευρά του ο παρουσιαστής ενημέρωσε το κοινό ότι η τραγουδίστρια έχει φαρυγγίτιδα.

Στην συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης είπε στην Δέσποινα Βανδή: «Είναι τόσο ερωτική η φωνή σου...» με την ίδια να απαντά «Είμαι για ραδιόφωνο σήμερα...»