Σοφία Αλιμπέρτη: Γενέθλια για την παρουσιάστρια! Ο ρόλος των παιδιών της στο πάρτι-έκπληξη και η πραγματική ηλικία της

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/sofoufou_
instagram/sofoufou_

Αγκαλιασμένη με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που συνάντησε στην πολυετή πορεία της στον χώρο του θεάματος, η Σοφία Αλιμπέρτη γιόρτασε χθες, 3 Μαρτίου, τα γενέθλιά της σε πολυσύχναστο μαγαζί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Μέχρι βέβαια να φτάσει στην εξώπορτα δεν είχε υποψιαστεί τίποτα, αφού εκεί την έφερε ο γιος της, Good Job Nicky, χωρίς να την ενημερώσει τι την... περιμένει.

Μία γιορτή με πολύ τραγούδι και χορό για την Σοφία Αλιμπέρτη που έλεγε χαρακτηριστικά: «Έχω φίλους, είμαι πλούσια». Μπαίνοντας στον χώρο έπαιζε το κομμάτι «Χρόνια πολλά» από τον Αντώνη Ρέμο, αλλά σύντομα πήρε το μικρόφωνο και η εορτάζουσα, κλέβοντας την παράσταση σε ντουέτο με τον γιο της.

Η σχέση με τα παιδιά της είναι άψογη, αφού όπως έχει δηλώσει και ο Good Job Nicky: «Η μητέρα μου είναι η κολλητούλα μου. Πραγματικά είναι ο καλύτερος μου φίλος, δεν υπάρχει ένα πράγμα που δεν ξέρει η μάνα μου για μένα. Είναι απίστευτο. Είναι πάρα πολύ ανεκτική». Στην πορεία της βραδιάς έσβησε και την τούρτα της, που έγραφε «Χρόνια πολλά Σοφία», με τα κεριά να αντικατοπτρίζουν την πραγματική της ηλικία.

Δείτε επίσης: Άγγελος Διονυσίου για τη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα...»

Σοφία Αλιμπέρτη τούρτα

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι γεννημένη το 1966, επομένως χθες γινόταν 58 ετών. Δεν μπορούμε να μετρήσουμε, και μπορεί να μην όντως 58 τα κεριά, αλλά ήταν εμφανές ότι έκαναν... προσπάθεια οι δικοί της να φτάσουν κοντά σε αυτόν τον αριθμό φτιάχνοντας την τούρτα της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram από τα γενέθλιά της η Σοφία Αλιμπέρτη:

Σοφία Αλιμπέρτη τούρτα

Σοφία Αλιμπέρτη Κωνσταντίνος Ξένος
Με τον Κωνσταντίνο Ξένο, με τον οποίο συνεργάστηκαν άψογα πέρσι

Η εξομολόγηση της Σοφίας Αλιμπέρτη για την απομόνωση στην Πάρο

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε αποφασίσει να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, καθώς και από τον ρόλο της παρουσιάστριας, στον οποίο την είχε συνηθίσει το κοινό. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά για τους λόγους που έμενε στην Πάρο μόνιμα:

«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα να πει ότι θέλει. Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα».