Ανδρέας Μικρούτσικος για Μπακοδήμου & Γειά Σου: «Έχει μία εκπομπή με κουτσομπολιό και ρεπορτάζ 3ης κατηγορίας!»

«Η Μαρία βλέπει ότι στα χέρια της δεν έχει τίποτα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 3/3 σχολιάστηκε στην εκπομπή Επί Τόπου το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου με τη δημοσιογράφο, Τζώρτζια Συρίχα να αναφέρει σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, πως η παρουσιάστρια αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ήταν καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής μίλησε με βάση τη χρόνια εμπειρία του στο χώρο για την παρουσία της Μαρίας Μπακοδήμου, αλλά και για το τι θα μπορούσε να κάνει μετά το τέλος της από τον ΣΚΑΪ και το Γειά Σου.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη Μαρία Μπακοδήμου

«Να βάλω μία άλλη διάσταση ως ένας άνθρωπος που σε 30 χρόνια είναι μέσα σε αυτήν την ιστορία. Η Μαρία σίγουρα είναι κουρασμένη, γιατί είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Είναι ένα πρόσωπο, που για να την εμπνεύσεις, πρέπει να την εμπνεύσεις και στο συγκεκριμένο project. Για να την εμπνεύσεις πρέπει η ομάδα και τα στελέχη πρέπει να έχουν μια ιδέα που η Μαρία πρέπει όχι μόνο να μπορεί να την εκφράζει και να δημιουργηθούν όροι ώστε να πει εδώ θα στήσουμε το καινούργιο στοίχημα.

Αν κάνει μία εκπομπή που μοιάζει με όλες τις άλλες και στήνεται τελευταία στιγμή στο πόδι, τι να εμπνεύσεις τη Μαρία; Η Μαρία βλέπει ότι στα χέρια της δεν έχει τίποτα, έχει μία εκπομπή με κουτσομπολιό τρίτης κατηγορίας, με ρεπορτάζ τρίτης κατηγορίας και πρέπει να το διαπραγματευτεί με το ταπεραμέντο της. Σήμερα έχει κουράσει η τηλεόραση, παιδιά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το ραντεβού που αποφεύγει το κανάλι του Φαλήρου

Μέσα από το ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα την Πέμπτη 18/1 έγιναν γνωστές πληροφορίες σχετικά με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι και το μέλλον της εκπομπής της, αλλά και των συνεργατών της.

Πιο αναλυτικά, λέγεται πως ο ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να κάνει για την ώρα συζητήσεις με τη Μαρία Μπακοδήμου παρά τα πολύ καλά νούμερα, που κάνει η ίδια (δείτε εδώ). Σύμφωνα μάλιστα με το Mega Καλημέρα αναφέρθηκε πως η παρουσιάστρια δέχεται προτάσεις και από άλλα μέτωπα.