Εκδικάζεται η δίκη Λαζόπουλου - Κούγια: Δεν εμφανίστηκαν ποτέ αλλά ούτε και η βασική μάρτυρας, Δέσποινα Βανδή

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκδικάζεται η δίκη Λαζόπουλου - Κούγια: Δεν εμφανίστηκαν ποτέ αλλά ούτε και η βασική μάρτυρας, Δέσποινα Βανδή

Σήμερα 4/3 ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο, η μήνυση που είχε κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στον Αλέξη Κούγια. Πρόκειται για την καταγγελία περί ξυλοδαρμού που είχε κάνει ο ηθοποιός - παρουσιαστής κατά του ποινικολόγου. Όταν οι δυο άντρες είχαν βρεθεί τυχαία στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο, είχαν πιαστεί στα χέρια (δείτε το βίντεο ντοκουμέντο).

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν, είχε υποβάλει μήνυση στον Αλέξη Κούγια για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, καθώς του είχε επιτεθεί πιάνοντάς τον από τον λαιμό.

Δεν εμφανίστηκε κανείς στην δίκη - Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκης στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Δέσποινα Βανδή έχει κληθεί ως μάρτυρας στην ποινική δίκη κατά του Αλέξη Κούγια. Κανείς ωστόσο από τους τρεις δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα πάρει αναβολή.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Πρωινό, αποκάλυψε το λόγο που δεν κατάφερε να πάει στην δίκη. «Είναι οι εξάμηνες εξετάσεις που κάνω για την ασθένεια από την οποία πάσχω. Είναι εξετάσεις προκαθορισμένες και δυστυχώς σήμερα δε μπορώ να είμαι στο δικαστήριο. Δεν είχαμε πιαστεί καν στα χέρια, αυτό το σκέλος της μηνύσεως που είχε κάνει, έχει απορριφθεί. Είπε ψέματα και γι’ αυτόν τον λόγο τον έχω μηνύσει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη ποτέ οπότε τι να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Εν πάση περιπτώσει η εβδομάδα είναι δύσκολη και παρακαλώ να το σεβαστείτε», είπε.

Τι είχε πει ο Λαζόπουλος για τον Κούγια

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής το 2023, τον ευχαρίστησε για την ομολογία του, αλλά φαίνεται πως υπάρχει ακόμα πικρία ανάμεσά τους, μιας που χαρακτήρισε την πράξη του ανήθικη με έντονο ύφος, ενώ στην συνέχεια ανέφερε πως προσπαθεί να μη δίνει σημασία σε όσα γράφονται για εκείνον.

«Εγώ διάλεξα έναν δρόμο να πάω από τις άκρες, εφόσον οι κεντρικές λεωφόροι είναι απαγορευμένες. Κι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα πάντα, ό,τι κι αν γίνει. Ανήκω στην τέχνη μου, στη δουλειά μου, ακούω συνέχεια βλακείες και να γράφονται και να λέγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Τα παραβλέπω όλα αυτά και μιλώντας στους ανθρώπους, που πάντα μιλούσα, τους λέω ότι εγώ ανήκω στο θέατρο.

Αφού ομολογεί ο κ. Κούγιας ότι με έχει δείρει, χωρίς να του κάνω τίποτα... Τον ευχαριστώ πολύ που ομολογεί την πράξη του, την ανέντιμη…», είπε χαρακτηριστικά.