Νίκος Ψαρράς: «Επειδή είμαι μπλεγμένος σε μία αγωγή με τον Γιώργο Κιμούλη, το μόνο που θα πω είναι...»

Θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, μίλησε ο Νίκος Ψαρράς. Ο ηθοποιός μίλησε για το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δέθηκε με τους υπόλοιπους συναδέλφους του σε αυτό το διάστημα, ενώ αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη τονίζοντας ωστόσο ότι στην μεταξύ τους αγωγή η λύση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Θυμίζουμε πως είχε πάρει το μέρος της Ζέτας Δούκα στην καταγγελία που είχε κάνει εκείνη στο παρελθόν, σε βάρος του πρώην συνεργάτη τους.

«Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα και ήταν πολύ στενάχωρο για όλους μας γιατί περνάς πάρα πολλές ώρες με αυτούς τους ανθρώπους εκεί μέσα. Εγώ εισπράττω μια φοβερή αγάπη και για το σήριαλ και για τον Κανέλλο. Όλοι μας στην αρχή ξαφνιαστήκαμε γιατί φανταζόμασταν ότι θα παιχτεί πιο αργά. Το κανάλι έκανε μια κίνηση, γιατί αυτό αποφασίζει πώς θα κινηθεί όταν παραδίδεις μία δουλειά, και τελικά αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: «Αυτόν τον υπέροχο τύπο τον αποχαιρέτησα σήμερα...» - Το συγκινητικό "αντίο" του Νίκου Ψαρρά στον "Κανέλλο"

Ο Νίκος Ψαρράς για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόρριψη της αγωγής του Γιώργου Κιμούλη ενάντια στο ΣΕΗ, καθώς και την παραπομπή του σε δίκη ως ηθικός αυτουργός σε ψευδομαρτυρία: «Κοιτάξτε να δείτε επειδή εγώ είμαι μπλεγμένος σε αυτή την ιστορία, και είμαι σε μία αγωγή, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Έχω να σας πω ότι αυτά που ήταν να γίνουν, γίνανε, και περιμένουμε μια απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια, την οποία και θα ακολουθήσουμε».

Όσον ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάποια από τις κινήσεις του γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ο Νίκος Ψαρράς απάντησε: «Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, με το παρελθόν μας πρέπει να είμαστε συμφιλιωμένοι, να το αγαπάμε, να το κοιτάμε όμορφα και να σκεφτόμαστε τι κάνουμε τώρα και αύριο».