Αθηνά Παντελίδου: «Μου λείπεις κάθε λεπτό...» - Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της για τον έναν χρόνο από τον θανατό του

H σπαρακτική ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Αθήνα Παντελίδου το πρωί της Δευτέρας 4/3, για τον σύζυγό της και πατέρα του Παντελή Παντελίδη, Σταύρο, ο οποίος έφυγε από την ζωή ακριβώς έναν χρόνο πριν σκορπώντας διπλή θλίψη στην οικογένεια, μετά και τον χαμό του τραγουδιστή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σταύρος Παντελίδης βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ έπειτα από το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.Την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. «Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο πατέρας του του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος. Νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο», έγραψε ο δημοσιογράφος (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελδου για τον σύζυγό της

«Ένας χρόνος σημερα μακριά μας. Μου λείπεις κάθε λεπτό...» έγραψε η Αθηνά Παντελίδου στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram. Την φωτογραφία αναδημοσίευσε και ο γιος του, Κωνσταντίνος Παντελίδης στο δικό του προφίλ.

Δείτε επίσης: Αθηνά Παντελίδου: «Μου λείπει κάθε στιγμή» - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον σύζυγό της που έφυγε από την ζωή

Όσα είχε πει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για τον πατέρα του λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης που δεν ήθελε να φεύγει λεπτό από το νοσοκομείο είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μεταφέροντες όλες τις σχετικές πληροφορίες για την υγεία του πατέρα του όσο εκείνος νοσηλευόταν.

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά», είχε πει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.