Δώρα Παντέλη: «Μερικές φορές νιώθω άβολα να φορέσω τακούνι, νιώθω σαν...» - Τι δηλώνει για την εμπειρία της στο J2US

«Μου αρέσει να παίρνω ρίσκα, να κάνω κάτι διαφορετικό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δώρα Παντέλη: «Μερικές φορές νιώθω άβολα να φορέσω τακούνι, νιώθω σαν...»  - Τι δηλώνει για την εμπειρία της στο J2US

Καλεσμένοι στην εκπομπή Ηappy Day, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 4/3, η Δώρα Παντέλη και o Γιάννης Ξανθόπουλος. Το αγαπημενο ζευγάρι του Just the 2 of us, μίλησε για την εμπειρία του επάνω στην σκηνή του λαμπερού show (δείτε εδώ τα highlights του Σαββάτου 2/3).

Οι δηλώσεις της Δώρας Παντέλη για το J2US

«Μου αρέσει να παίρνω ρίσκα, να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν είμαι πολύ της προβολής, δεν είναι πολύ εύκολο να τσαλακώνομαι... Να τραγουδάω Νατάσα Θεοδωρίδου και να με κρίνει η Δέσποινα Βανδή είναι σαν να με κρίνει ο Μάικλ Τζόρνταν» είπε η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Δώρα Παντέλη: Το ύψος, οι σοβαροί τραυματισμοί στα πόδια και όλα τα μυστικά της «θεάς» του μπάσκετ

«Μερικές φορές νιώθω άβολα να φορέσω τακούνι 10-12 πόντους. Όταν βγαίνω έξω είναι λίγο παράξενο, νιώθω και λίγο σαν ξυλοπόδαρος. Είμαι σε αυτό το ύψος από το Γυμνάσιο. Αυτό που ζω στο Just είναι στις προδιαγραφές ξένων παραγωγών. Εδώ θα μάθω πράγματα για το πώς δουλεύει μια μεγάλη παραγωγή. Βλέπω πράγματα καθημερινά που απαιτούν μεγάλη οργάνωση και ευρωπαϊκών προδιαγραφών» ανέφερε.

Ποιο είναι το ζευγάρι του J2US

Δώρα Παντέλη Γιάννης Ξανθόπουλος

ΔΩΡΑ ΠΑΝΤΕΛΗ (Διαγωνιζόμενη)

Η Δώρα Παντέλη είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο δημοσιογραφικό χώρο. Είναι αθλητικογράφος, παρουσιάστρια και Κλινική Ψυχολόγος. Τα τελευταία χρόνια έκανε δυο δικά της προσωπικά ρεκόρ στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας: Στις 19 Μαΐου 2019 έγινε η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που περιέγραψε αγώνα στη Euroleague και στο Final Four. Επίσης το περσινό καλοκαίρι έγινε η πρώτη Ελληνίδα που περιέγραψε αγώνα του Mundobasket 2023. Στους λάτρεις του μπάσκετ δεν χρειάζονται συστάσεις. Παίκτρια με δεκαπενταετή παρουσία σε Ελλάδα, Αμερική όπως και την Εθνική Ελλάδος, έχει γνωρίσει την αναγνώριση για τις αθλητικές της ικανότητες. Ήδη από εκείνη την περίοδο της ζωής της, δεν είχε περάσει απαρατήρητο τόσο το επίπεδό της, όσο φυσικά και η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση. Σπούδασε στην Αμερική προϊατρική κι έχει bachelor στην αγγλική φιλολογία και λογοτεχνία, το θέατρο, τις πολιτικές επιστήμες και έχει master στην κλινική ψυχολογία. Όσοι περίμεναν πως θα είναι άλλη μια όμορφη παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής, σίγουρα ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την παρουσία της στον τηλεοπτικό φακό. Η ίδια αναγνωρίζει πως η ανάλυση και η προπονητική άλλαξαν τον τρόπο που βλέπει το μπάσκετ και τη βοήθησαν να ξεχωρίσει. Η είσοδός της στην τηλεόραση προέκυψε μέσα από τη γνωριμία της με τον Γιώργο Συρίγο στον αέρα μιας εκπομπής. Ο ρόλος τον οποίο πήγε να καλύψει αρχικά, ήταν εκείνος της κοπέλας που θα διάβαζε ορισμένες κάρτες στην αρχή. Ωστόσο, οι γνώσεις, η στάση και οι ικανότητές της, έκαναν σύντομα τους συνεργάτες της, να της αναθέσουν τον σχολιασμό, τη συμμετοχή της στο σύνολο της εκπομπής και τις συνεντεύξεις. Σήμερα εκτός από αναλύτρια και παρουσιάστρια στη Novasports, συνεργάζεται με την Euroleague και το NBA. Παράλληλα με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα έχουν ξεκινήσει μια σειρά κωμικών επεισοδίων στο youtube που γνωρίζει επίσης μεγάλη επιτυχία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (Coach)

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος διαθέτει μια από τις πιο χαρακτηριστικές και ώριμες φωνές νέων καλλιτεχνών που έχουν εμφανιστεί στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου, τα τελευταία χρόνια. Έγινε ευρέως γνωστός κερδίζοντας την πρώτη θέση στο talent show “Rising star” σε ηλικία μόλις 16 χρονών. Πέρα από τις φωνητικές ικανότητές του και τα μουσικά όργανα που παίζει, γράφει στίχους και μουσική. Κατάγεται από τον Πόντο και τα παιδικά του χρόνια τα έχει περάσει στο Μενίδι Αττικής. Μάλιστα λόγω της καταγωγής του, εκτός από λαϊκά τραγούδια, ο Γιάννης Ξανθόπουλος ερμηνεύει με μεγάλη ευκολία και ποντιακά. Μετά τη νίκη του στο “Rising Star”, παρά το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε να χαράξει την δική του πορεία και να συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες και παράλληλα να κυκλοφορήσει τα δικά του τραγούδια. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ιδιαίτερα δεμένος με τους γονείς και τα τρία αδέλφια του. Τον συγκινεί ο θαυμασμός τους και η στήριξή τους σε ότι κάνει. Τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό είναι τα: “Ζήτημα ζωής”, “Και τι να κάνω”, “Εδώ που φτάσαμε”. Φέτος εμφανίζεται στο πλάι του Γιώργου Μαζωνάκη στη μουσική σκηνή “Φωταέριο”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δώρα Παντέλη για Γιάννη Ξανθόπουλο: «Είναι εξαιρετικό παιδί, σοκαριστήκαμε όλοι με αυτό που συνέβη»

Γιάννης Ξανθόπουλος - Συγκλονίζει ο αδερφός του για το θανατηφόρο τροχαίο: «Πολύ δύσκολα τώρα! Με πήρανε τηλέφωνο...»

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ώρες αγωνίας για τον 19χρονο οδηγό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Τι αποκαλύπτει ο αδερφός του

Γιάννης Ξανθόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή μετά το τραγικό τροχαίο - Τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ο παίκτης του J2US - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

J2US Highlights (9/3): Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για το έμφραγμα του Βασίλη Μπισμπίκη, η επιστροφή της Κατερίνας Στικούδη μετά τη γέννα και η δυσάρεστη ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

J2US: Παρενέβη στον αέρα ο Αντώνης Ρέμος – Πώς σχολίασε Γιάννη Ξανθόπουλο, Δώρα Παντέλη και Δέσποινα Βανδή

Η Δώρα Παντέλη απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο για το σχόλιο του - «Καταρχάς να πω ότι...»