Δέσποινα Βανδή: Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της - Τα λόγια που της ψέλλισε ο Βασίλης Μπισμπίκης κάτω από την πίστα (Βίντεο)

Η τρυφερή στιγμή του ζευγαριού που "έριξε" το Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν και γι' αυτό έχουν κριθεί πολλές φορές άσχημα. Παρόλα αυτά, οι δυο τους αδιαφορούν για όσα γράφονται και λέγονται για εκείνους και συνεχίζουν να ζουν ανενόχλητοι τη ζωή τους.

Επειδή οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές, προσπαθούν να βρίσκονται όσο περισσότερο μπορούν, με την τραγουδίστρια να τον ακολουθεί στα ταξίδια που κάνει για τη δουλειά του όταν μπορεί, ενώ εκείνος κάθε σαββατόβραδο σχεδόν βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο που εκείνη τραγουδάει και την θαυμάζει να ερμηνεύει τα κομμάτια της και να χορεύει πάνω στη σκηνή.

Το τρυφερό στιγμιότυπο του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή στα μπουζούκια

Διάφορες τρυφερές στιγμές τους έχουν διαρρεύσει από αυτές τις επισκέψεις (δείτε εδώ τη στιγμή που βρίσκεται στην αγκαλιά του και τις πετούσε δεκάδες πανέρια με γαρύφαλλα) και πρόσφατα, μάλιστα, άλλη μία έγινε viral και έκανε τον γύρω του διαδικτύου μέσω του Tik Tok, αλλά και του Instagram. Πρόκειται για ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο καλός της να την έχει πλησιάσει στην πίστα, χωρίς να παίρνει τα μάτια του από πάνω της, όσο εκείνη τραγουδάει το "Τίποτα εσύ" του Κωνσταντίνου Αργυρού, λέγοντάς της λίγο αργότερα "Σ' αγαπώ", με εκείνη να του απαντά "Κι εγώ".

Το πρόβλημα υγείας που την βασανίζει την τραγουδίστρια

Η εμφάνισή της το βράδυ του Σαββάτου 2/3 στο νέο επεισόδιο του Just the 2 of us ήταν φλογερή (δείτε την εδώ με τα νέα της μαλλιά) παρά το γεγονός πως εδώ και λίγες ημέρες είναι άρρωστη. Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως έχει φαρυγγίτιδα κι επειδή τον τελευταίο καιρό πολλά είναι τα συγκεκριμένα περιστατικά, πάμε να δούμε μαζί τι πρέπει να γνωρίζετε για να μην την πατήσετε κι εσείς!

Η φαρυγγίτιδα είναι μια φλεγμονώδη κατάσταση του φάρυγγα, που είναι η περιοχή πίσω από τον λαιμό και μπροστά από τη μπροστινή περιοχή της ανώτερης φαρυγγικής αόρτης. Εδώ είναι μερικά βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει κανείς σχετικά με τη φαρυγγίτιδα:

  1. Αίτια: Η φαρυγγίτιδα μπορεί να προκαλείται από ιούς, βακτήρια ή άλλους ερεθιστικούς παράγοντες, όπως οι αλλεργίες. Οι κοινότεροι παράγοντες που συμβάλλουν είναι οι ιοί του κοινού κρυολογήματος.
  2. Συμπτώματα: Οι συμπτώματα περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, πονοκοιλιά, ερυθρότητα ή πρηξίματα στο λαιμό, δυσκολία στον λόγο και τον καταβρογχισμό, καθώς και ερεθισμένο λαιμό.
  3. Διάγνωση: Η διάγνωση γίνεται μέσω του ιατρικού εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού του ασθενούς, του φυσικού εξετάσεις και, σε ορισμένες περιπτώσεις, των εργαστηριακών εξετάσεων.
  4. Αντιμετώπιση: Η αντιμετώπιση μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση αναλγητικών και αντιπυρετικών, την υδρατεραπεία, την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του σώματος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τη χρήση αντιβιοτικών.
  5. Πρόληψη: Για την πρόληψη της φαρυγγίτιδας, σημαντικό είναι το πλύσιμο των χεριών, η αποφυγή της έκθεσης σε άτομα που έχουν λοιμώξεις, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω υγιεινής ζωής και η εμβολιασία όταν είναι δυνατόν.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για την ακριβή διάγνωση και αντιμετώπιση, καθώς και για να λάβετε οδηγίες σχετικά με τη διαχείριση των συμπτωμάτων.