Ματίνα Νικολάου: «Η Βάνια υπάρχει πάντα μέσα μου, δεν ένιωσα ότι θα μπορούσα να στιγματιστώ»

Στη συζήτηση «παρενέβη» ο Νίκος Μουτσινάς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: «Η Βάνια υπάρχει πάντα μέσα μου, δεν ένιωσα ότι θα μπορούσα να στιγματιστώ»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 4/3 στο The 2Night Show βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για τον χαρακτήρα της «Βάνιας» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επαναφέρει τον συγκεκριμένο ρόλο, ενώ αποκάλυψε και ένιωσε να «τυποποιείται» επάνω της.

«Συνήθως οι ρόλοι μας τελειώνουν το πολύ σε τρεις σεζόν, αν πάει καλά μια παράσταση. Εδώ κράτησε λίγο παραπάνω και σε καθημερινή βάση. Σίγουρα ήταν έντονη και στη δική μου ζωή η Βάνια, αλλά πάντα υπάρχει μέσα μου», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Δείτε επίσης: Ματίνα Νικολάου: «Μου λείπει η Βάνια, βλέπουμε βιντεάκια και λέμε, τι έχουμε κάνει;»

Η Ματίνα Νικολάου μιλάει για τον ρόλο της Βάνιας

Και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να το ισορροπήσω κάνοντας και άλλα πράγματα στο θέατρο, πρώτο για μένα. Σίγουρα ο κόσμος που δεν βλέπει θέατρο, με έχει δει μόνο σε αυτήν την εκπομπή συγκεκριμένα, οπότε το στοίχημα είναι αυτός ο κόσμος να έρθει στο θέατρο και να με δει διαφορετικά. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα μπορούσα να στιγματιστώ από τη Βάνια».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να επανέλθει στον ίδιο ρόλο, σε μία νέα εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά, η Ματίνα Νικολάου απάντησε καταφατικά, σημειώνοντας: «Νομίζω πως ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήθελε να κάνει καθημερινή εκπομπή. Θα ήμουν θετική να ξανακάνω τη Βάνια».

Νίκος Μουτσινάς: «Η κοπέλα δεν πάει με τα καλά της»

Στην πορεία της βραδιάς, στην παρέα τους μπήκε και ο Νίκος Μουτσινάς, που είχε έναν απολαυστικό διάλογο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής τον ρώτησε στη συνέχεια αν πιστεύει πως η Βάνια «έφαγε» την Ματίνα Νικολάου στην πορεία της, με τον ηθοποιό να απαντάει χαριτολογώντας: «Κοίτα να δεις, νομίζω ότι φαγώθηκε η Βάνια και οποιοσδήποτε τρελός χαρακτήρας από τη Ματίνα, και απλά άνοιξε η ντουλάπα και τα είδαμε. Η Βάνια έχει ακουμπήσει 100% πάνω της, δεν πάει με τα καλά της η κοπέλα, ο ρόλος είναι η Ματίνα όχι η Βάνια!».