J2US - Αποκλειστικό: Κρύβουν την σχέση τους αλλά έκαναν το επόμενο βήμα - Συγκάτοικοι στη ζωή, ξένοι στο show

Ξεκίνησαν να κάνουν και τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις σαν φίλοι

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
J2US - Αποκλειστικό: Κρύβουν την σχέση τους αλλά έκαναν το επόμενο βήμα - Συγκάτοικοι στη ζωή, ξένοι στο show

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με το κρυφό ζευγάρι του “Just the 2 of us”, που συνεχίζει να περνάει ειδυλλιακές μέρες και νύχτες στο σόου του Σαββάτου, αλλά και καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας που συναντιέται και καταφέρνει να χαίρεται τον έρωτά του μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Νεότερα στοιχεία του συγκεκριμένου ρεπορτάζ - που έχει κάνει πολλούς να ψάχνονται αλλά να μην καταφέρνουν να ανακαλύψουν ποιοι είναι - έρχονται στην επικαιρότητα όμως και εμείς σας τα αποκαλύπτουμε πρώτοι.

Το ζευγάρι των ηθοποιών εδώ και λίγο διάστημα συμβιώνει όποτε και όταν το επιτρέπουν οι περιστάσεις – φυσικά και όλο αυτό γίνεται κάτω από άκρα μυστικότητα, γιατί φοβάται να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς και προδoθεί η σχέση που μετράει παραπάνω από 2 μήνες.

"Just the 2 of us": Που στεγάζει το κρυφό ζευγάρι τον έρωτά του

Δείτε επίσης: Just the 2 of us: Γνωρίστε τα 17 ζευγάρια του φαντασμαγορικού show

Εδώ και λίγο καιρό πρέπει να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι κάνει και δημόσιες εμφανίσεις μετά την αποκάλυψη της σχέσης του, πηγαίνει όμως σε μέρη όπου ξέρει ότι δεν υπάρχουν φωτογράφοι για να τους απαθανατίσουν, κυρίως σε gay friendly μπαράκια του Κεραμεικού, και συνήθως συνοδεύονται από πρόσωπα του στενού του φιλικού περιβάλλοντος, που γνωρίζουν την σχέση και με την παρουσία τους ρίχνουν στάχτη στα μάτια στους τρίτους ώστε να μην κινούνται υποψίες.

Άλλωστε η παρουσία του τρίτου προσώπου ανάμεσά τους είναι το εμπόδιο, όπως έχουμε πει, για αυτό και δεν θέλουν να γίνει γνωστή η σχέση και έρθουν τα πάνω κάτω. Εκτός όμως από όλα αυτά που προείπαμε, τα νεότερα στοιχεία του ρεπορτάζ μας ενημερώνουν ότι το κρυφό ζευγάρι μένει ενίοτε και μαζί, μάλιστα στεγάζει τον έρωτά του σε διαμέρισμα στα βόρεια προάστεια στο σπίτι που ανήκει στον ηθοποιό.

Για την ακρίβεια, συναντώνται και μένουν μαζί όταν το επιτρέπουν οι καταστάσεις. Όχι καθημερινά, αλλά αρκετά συχνά και είναι ευτυχισμένοι, πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι...

«Είναι θέμα χρόνου έτσι όπως το πάνε να αποκαλυφθεί η σχέση και να γίνει γνωστή, εάν κάνουν το παραμικρό λάθος» μας μεταφέρουν πρόσωπα του στενού φιλικού τους περιβάλλοντος που γνωρίζουν τι συμβαίνει και ξέρουν καλά πόσο πολύ θέλουν ο ένας τον άλλον, τόσο μάλιστα που έχει τύχει στις στιγμές ανακοίνωσης των αποχωρήσεων να έχουν βρεθεί δίπλα, αλλά από αμηχανία να μην τολμάνε να κοιτάξουν ο ένας τον άλλον για να μην προδωθούν.