Καίτη Γκρέυ: Όλα τα νεώτερα για την κατάσταση της υγείας της - Πότε θα βγει από την ΜΕΘ

Βελτιωμένη η εικόνα της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Βελτιωμένη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρεύ, ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με την ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό, δεν είναι ακόμη γνωστό το πότε θα μεταφερθεί η τραγουδίστρα σε κανονικό δωμάτιο.

Υπνεθυμίζουμε ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια, το πρωί της Πέμπτης 29/2, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση την εντατική μονάδα του Ωνάσειου, μετά από οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής.

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ

Βρίκεται ακόμη την ΜΕΘ. Οι αισιόδοξοι θεωρούν ότι αυτή την φορά θα τα καταφέρει. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται και σήμερα της έχουν χορηγήσει και αντιβίωηση και φαίνεται ότι αντιδρά σε αυτή την αγωγή. Ωστόσο οι γιατροί δεν γνωρίζεται πότε θα πάει σε κανονικό δωμάτιο καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς. Πολύ συχνά την επισκέπτεται ο Κώστας Ηλιάδης, ο αδερφός της Αγγελίκης Ηλιάδη αναφέρει το σχετικό ρεπορταζ.

Οι αποκαλύψεις της φίλης της Καίτης Γκρέυ για την υγεία της

Για την κατάστασή της, μίλησε πριν απο μερικές ημέρες στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, μία πολύ καλή της φίλη, η Χρύσα Παπαϊωάννου. Η ίδια αποκάλυψε ποια πρόσωπα βρίσκονταν μαζί της τη στιγμή που ξεκίνησε να αισθάνεται περίεργα, ενώ εξήγησε τι συμβαίνει με την υγεία της και ποιες είναι οι σκέψεις των γιατρών αυτή τη στιγμή.

«Ήμουν μαζί της εχθές το βράδυ όπου την μεταφέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και ο εγγονός της και η νύφη της και η κυρία που την φροντίζει, δεν ήταν μόνη της. Μας ειδοποίησε η νύφη της ότι δεν είναι πολύ καλά, θορυβηθήκαμε η αλήθεια είναι και πήγαμε μαζί της. Όντως είναι κρίσιμη η κατάσταση της, αλλά με τη θετική σκέψη και φροντίδα των γιατρών, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

Είχε μια οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής και μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτά αντιμετωπίζονται τώρα. Έχει ήδη τακτοποιηθεί το κομμάτι της κολπικής μαρμαρυγής. Ο ρυθμός της είναι πιο καλός, είναι φυσιολογικός. Περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει με την λοίμωξη, αλλά η Καίτη είναι αγωνίστρια και θα τα καταφέρει.

Παρότι είναι στην Εντατική η κατάσταση της είναι σταθερή και όχι διασωληνωμένη. Πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά αύριο. Μας ενδιαφέρει να είναι καλά, να το ξεπεράσει και να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της τον Μάιο που κλείνει τα 100. Ετοιμάζαμε πράγματα για τα γενέθλιά της με τον Νίκο. θεωρώ ότι με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών θα πάνε καλά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.