Στέφανος Κασσελάκης: Έπεσαν οι υπογραφές! - Νέες φωτογραφίες από το πολυτελές διαμέρισμα αξίας 1,7 εκατομμυρίων ευρώ

Η εξόρμηση την Αρκαδία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Υπογράφηκαν χθες Τρίτης 5/3, τα συμβόλαια για το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler Mcbeth, που βρίσκεται στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα το πολυτελές ρετιρέ μεζονέτας 3-4ου ορόφου.

Σύμφωνα με την εκποπή Το Πρωινό, το νέο τους διαμερισμά αξίζει 1.800.000 ευρώ, έχει έκταση 246 τετραγωνικά μέτρα και μάλιστα έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2022. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του μας δίνουν μια πλήρη εικόνα της πολυτέλειας, που περιγράφουμε (δείτε εδώ το βίντεο).

Έπεσαν οι υπογραφές για το πολυτελές σπίτι στο Κολωνάκι

Σύμφωνα το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σουσού, την χθες, έπεσαν οι υπογραφές στα συμβόλαια και έκλεισε η μεταβίβαση. Επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύντροφό του, έκαναν μία εξόρμηση στην ορεινή Αρκαδία για ένα ταξίδι αναψυχής, αφού σε λίγες μέρες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στον στρατό. Οι δυο τους έμειναν σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου

Το ζευγάρι το γιόρτασε στην Αρκαδία, την απόκτηση του νέου του σπίτιου. Οι δυο τους έφαγαν και σε ταβέρνα της περιοχής.

Που και πότε θα γίνει ο γάμος Κασσελάκη - Tyler

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο πολιτικός γάμος, του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth, θα γίνει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο χωριό απ' όπου έχει έχει τις ρίζες του ο έλληνας πολιτικός, στον Σκινέ. Πρόκειται ενα χωριό έξω από τα Χανιά. Υπενθυμίζουμε ότι δεν πρόκειται για θρησκευτικό γάμο. Οι πληροφορίες λένε ότι ο γάμος θα γίνει τέλος Αυγούστου και όχι στις Σπέτσες όπως πίστευαν οι περισσότεροι.