The Voice: Restart από την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ – Ποιους θέλει το κανάλι για την κριτική επιτροπή

Το talent show επιστρέφει μετά από μία σεζόν απουσίας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
The Voice: Restart από την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ – Ποιους θέλει το κανάλι για την κριτική επιτροπή

Έλειψε στο πρώτο μισό της σεζόν το The Voice από τον ΣΚΑΪ, κάτι που φάνηκε από τις προτιμήσεις του κοινού, που στράφηκε αποκλειστικά στη μυθοπλασία για φέτος. Ήταν ειλημμένη απόφαση του σταθμού από πέρσι να «ξεκουραστεί» το talent show για μία σεζόν, ώστε να επιστρέψει ανανεωμένο στα μάτια του κόσμου και με περισσότερα νέα ταλέντα.

Η ώρα για τις οντισιόν πλησιάζει, καθώς όπως μετέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού στο Open, πλέον το The Voice έχει πάρει το «πράσινο φως» από τον ΣΚΑΪ για ξεκινήσει εκ νέου γυρίσματα και αυτή τη στιγμή η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση ονομάτων που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή.

Κριτική επιτροπή The Voice

Αυτούς θέλει ο ΣΚΑΪ για την κριτική επιτροπή του The Voice

Σύμφωνα με τον ίδιο η παραγωγή θέλει να επαναφέρει την αρχική κριτική επιτροπή, δηλαδή την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν και η μακροβιότερη σύνθεση στο talent show, ενώ όπως αναφέρθηκε και στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Open, η χημεία τους ήταν τόσο επιτυχημένη, που στο εξωτερικό είχαν ζητήσει δείγματα ώστε να βασίσουν πάνω τους μελλοντικά casting για κριτές.

Γιατί θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο πάντως, και ρεπορτάζ του που μετέφερε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, η Έλενα Παπαρίζου μάλλον δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στο The Voice, παρά την πρόθεση της παραγωγής. Ο λόγος είναι πως η τραγουδίστρια πρόκειται να αναλάβει δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1. Θα είναι ταξιδιωτική, θα έχει έντονο το μουσικό στοιχείο και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη του 2024 μαζί με το The Voice!