Fay's Time: Βαρύ το κλίμα με Σκορδά & Παπαδημητρίου - «Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου...»

Η εξομολόγηση στο πλατό του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fay's Time: Βαρύ το κλίμα με Σκορδά & Παπαδημητρίου - «Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου...»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time σήμερα Τετάρτη 6/3. Είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με την Φαίη Σκορδά, ενώ στο τέλος το κλίμα βάρυνε λίγο στο πλατό, όταν αναφέρθηκαν και οι δυο γυναίκες στην απώλεια των μπαμπάδων τους.

Μάλιστα η παρουσιάστρια, αποχαιρέτησε τον μπαμπά της πριν από μερικές εβδομάδες. Ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του και τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία στο Κιλκίς (δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που έμενε).

Η εξομολόγηση Σκορδά - Παπαδημητρίου για τις απώλειες που βίωσαν

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ρώτησε την Φαίη Σκορδά πως είναι, με την παρουσιάστρια να απαντάει πως «Με βοηθάει ο κόσμος πολύ και πάντα πιστεύω πως με καταλαβαίνουν».

«Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου, δούλευα πάρα πολύ, έκανα θέατρο. Θυμάμαι πολύ εκείνη την χρονιά. Τον περιμέναμε. Υπήρχαν παραστάσεις που έλεγα στους συναδέλφους μου να τα πούμε πιο γρήγορα για να προλάβω. Όταν έφυγε είχα παράσταση και έπρεπε να πάω να παίξω, ξέρω πως είναι αυτό το κομμάτι. Με έναν τρόπο βοηθάι, έστω και αυτό το δίωρο που θα είσαι στην δουλειά, να σκέφτεσαι κάτι άλλο. Δεν το αποφεύγεις να το αντιμετωπίσεις όλο αλλά έχει ένα μικρό διάλλειμα μέσα στην ημέρα», εξομολογήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αυτός ήταν ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά

Η απώλεια του πατέρα της Σκορδά είναι τεράστια και αφήνει πίσω του μεγάλο κενό, δεδομένου ότι μπαμπάς και κόρη είχαν μια πολύ δεμένη σχέση και ιδιαίτερη αδυναμία ο ένας στον άλλον. Η παρακάτω σπάνια φωτογραφία από την εφηβική ηλικία της Φαίης μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω.

Στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram της παρουσιάστριας και συγκεκριμένα στα highlights βλέπει κανείς αγαπημένες στιγμές της ζωής της. Πολλές από αυτές λοιπόν, συμπεριλαμβάνουν αναμνήσεις με τον πατέρα της, Δημήτρη, ο οποίος ήταν συνεχώς στο πλευρό της κόρης του.

«My super Dad. Σαγαπώ», είχε γράψει η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά - Εφηβεία - Πατέρας - Δημήτρης Σκορδάς