Σοκάρει η Σοφία Φαραζή: «Μια φαν της σειράς έλεγε "θέλω να πεθάνει, να την δω νεκρή"...»

«Έχω περάσει δύσκολα στο θέατρο, θυμάμαι να περιμένω να περάσουν οι μέρες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σοκάρει η Σοφία Φαραζή: «Μια φαν της σειράς έλεγε

Για την μεγάλη επιτυχία της ως Λίστα στην ομώνυμη σειρά αλλά και για την απόφαση της να κάνει παιδί, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 6/3, η Σοφία Φαραζή, στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί ένα σχόλιο που την είχε στεναχωρέσει αρκετά.

Η αποκάλυψη της Σοφία Φαραζή για την εποχή της "Λίτσας.com"

«Έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια από το “Λίτσα.com”. Ήταν καλύτερα τα χρόνια τότε. Έβγαινες από τη σχολή και είχες κέφι να μπεις στον επαγγελματικό στίβο και να κάνεις πράγματα. Τώρα, τα παιδιά παλεύουν για να δουν αν θα έχουν διπλώματα. Δεν υπήρχε τότε το ίντερνετ, έκανες μια δουλειά και έβγαινες έξω και σε σταματούσαν να σου μιλήσουν γι’ αυτή τη δουλειά.

Τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου στείλει ένα μήνυμα και επίσης μπορεί ο οποιοσδήποτε να σε βρίσει. Μια φορά είχα στεναχωρηθεί μόνο, που μου είχε στείλει μήνυμα μια κοπέλα που ηχογραφούσε μια φαν της σειράς και έλεγε “θέλω να πεθάνει η Φαραζή, θέλω να τη δω νεκρή”» είπε αρχικά.

«Δεν εισέπραξα την επιτυχία του “Λίτσα.com”, αποφάσισα να κλειστώ στο σπίτι, ήθελα να κάνω παιδί. Δεν το μετάνιωσα που δεν έκανα τότε τηλεόραση, ήμουν στο θέατρο. Έχω περάσει δύσκολα στο θέατρο, θυμάμαι να περιμένω να περάσουν οι μέρες, να τελειώσει η παράσταση και να φύγω. Δεν έχω φύγει από παράσταση γιατί ήμουν μικρή και φοβόμουν ότι θα κλείσουν οι πόρτες» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η πάθηση της

Πριν από μερικά χρόνια είχε προχωρήσει σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Όσοι βρεθήκαμε, χωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, μισηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε… Σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ζήτω συγνώμη. Σας συγχωρώ, χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω. Στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό, υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια. Αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδόχρους. Σε μια πρώτη φάση... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr