Μίμης Δομάζος: «Τώρα έχω άλλη οικογένεια! Δεν θέλω να...» - Αμηχανία στο Στούντιο 4 με την αντίδρασή του σε ερώτηση για τον γάμο με την Βίκυ Μοσχολιού

Η άρνησή του να μιλήσει για τον χωρισμό τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μίμης Δομάζος: «Τώρα έχω άλλη οικογένεια! Δεν θέλω να...» - Αμηχανία στο Στούντιο 4 με την αντίδρασή του σε ερώτηση για τον γάμο με την Βίκυ Μοσχολιού

Ο Μίμης Δομάζος βρέθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου, ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και συζήτησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου (δείτε εδώ το κόλπο πίσω από την ταυτότητά της) και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πορεία του και την επιτυχημένη καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

Όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή και ρωτήθηκε για την Βίκυ Μοσχολιού, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει. Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια υπήρξε σύζυγός του, από το 1967 ως το 1978, και μαζί απέκτησαν δύο κόρες, την Ράνια και την Ευαγγελία.

Αφού, χώρισαν, όμως, εκείνος έφτιαξε ξανά τη ζωή του στο πλευρό της Αργυρούς Θεοδώρου, με την οποία απέκτησε άλλη μία κόρη. Ο λόγος για τη δημοσιογράφο, ραδιοφωνική παραγωγό, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο Αθηναίων, Πρόεδρο της ΔΑΕΜ και Πρόεδρο του Αθήνα 98.4, Θεόπη Δομάζου.

Η αμήχανη αντίδραση του Μίμη Δομάζου σε ερώτηση για την Βίκυ Μοσχολιού

«Οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να κάνουμε σφάλματα. Είχαμε τις κατακτήσεις μας, αλλά πρέπει να είσαι σωστός, να ξέρεις τι θέλεις. Ήμουν ερωτευμένος με την μπάλα εγώ. Κοιμόμουν και ξυπνούσα και το είχα στο μυαλό μου… Η αγάπη μου ήταν πιο πολύ η μπάλα. Οι σύντροφοι της ζωής μου το δέχθηκαν αυτό. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ό,τι ήθελα το έκανα», ανέφερε ο Μίμης Δομάζος και τότε η παρουσιάστρια τον ρώτησε:

«Με τη Βίκυ Μοσχολιού μείνατε φίλοι μετά τον χωρισμό σας;». Εκείνος αισθάνθηκε αμήχανα και απάντησε: «Ας μην τα συζητήσω. Τώρα έχω άλλη οικογένεια. Δεν θέλω να έρθω στα παλιά. Έχουμε δύο παιδιά μαζί».