Klavdia: «Με έχουν συγκρίνει πάρα πολλές φορές με την...» - Άναυδος ο Αρναούτογλου με το όνομα της πασίγνωστης τραγουδίστριας που ανέφερε

«Πως γίνεται να αλλάζει τόσο πολύ το πρόσωπο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show, του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Klavdia. Η νεαρή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο είναι το κοινό της στοιχείο με την Νανά Μούσχουρη, για το οποίο την συγκρίνουν πολύ συχνά με εκείνη.

Στην ίδια εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση με αφορμή μια συζήτηση που είχε με την καλεσμένη του. Συγκεκριμένα,αποκάλυψε μια απιστία που βίωσε. Εκμυστηρεύτηκε πως πρώην σύντροφός του τον απάτησε ενώ ο ίδιος άκουγε την ώρα της σεξουαλικής πράξης, καθώς καταλάθος τον πήρε τηλέφωνο (δείτε εδώ).

Το κοινό στοιχείο της Klavdia με την Νανά Μούσχουρη

Η τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει στους μαύρους κακκάλινους σκελετούς γυαλιών οράσεως. «Ο πρώτος μου σκελετός γυαλιών ήταν ένας άλλος, που μοιάζει με αυτόν, αλλά δυστυχώς μου έσπασε σε ένα τροχαίο.

Δυστυχώς γιατί μου άρεσε πάρα πολύ εκείνο το γυαλί. Από το τροχαίο όλα είναι καλά, μόνο μια γραμμούλα έχει μείνει στο κεφάλι και το μόνο που έσπασε ήταν τα γυαλιά. Ο μαύρος σκελετός είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου σε μια ξεχωριστή θέση. Λίγο όμως είχα κουραστεί με τον περιορισμό στην όραση, πήγα για λίγο σε διάφανο και επέστρεψα ξανά στο μαύρο το κλασικό, το ωραίο, το πατροπαράδοτο...

Η αλήθεια είναι πως με έχουν συγκρίνει πάρα πολλές φορές με την Νανά Μούσχουρη. Το ακούω δηλαδή μέχρι και τώρα, ήδη από το Voice το άκουγα αυτό πριν από έξι χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς γυαλιά! Ακόμα και όταν τα βγάζω δηλαδή για να κάνω το μπάνιο μου και τα σχετικά και βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, λέω "ρε παιδάκι μου, πως γίνεται να αλλάζει τόσο πολύ το πρόσωπο". Πέρα από το ότι δεν βλέπω κιόλας, γιατί δεν τα φοράω μόνο για στιλ» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Οι δηλώσεις της για το ξεκίνημά της

«Στο Voice πήγα 16 ετών, το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να πάω την προηγούμενη χρονιά αλλά δεν επιτρεπόταν λόγω ορίου ηλικίας. Πήγα στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο για να φάω την κρυάδα της τηλεόρασης, να καταλάβω πως δουλεύει γιατί δεν είχα ιδέα. Πήρα την κρυάδα μου και είπα “Ωραία, πάμε για Voice τώρα”. Στο Voice γύρισαν όλοι και ο Κωστής Μαραβέγιας μπλόκαρε τον Μουζουράκη. Αλλά εγώ πήγα στην Έλενα Παπαρίζου γιατί ήταν το είδωλό μου από μικρή.

«Φτάσαμε στην 7αδα για την Eurovision, ήμουν πολύ χαρούμενη για αυτό, δεν στεναχωρήθηκα και είναι ένας από τους στόχους μου να πάω. Πίστεψα ότι συνέβη για κάποιον λόγο και ίσως για καλό. Έτσι θέλω να το βλέπω! Με τη Μαρίνα Σάττι νιώθω μια ασφάλεια, έχει φοβερή φωνή, ταλαντούχα. Τη θαυμάζω από τα ξεκινήματά της και μου βγάζει εμπιστοσύνη. Θεωρώ ότι θα έχει μια ωραία δουλειά και θα την παρουσιάσει.

Μετά το The Voice με πήρε τηλέφωνο η μάνατζερ του Διονύση Σαββόπουλου να συνεργαστούμε για μια συναυλία. Αυτή ήταν η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά. Είχα άρνηση, δεν το πίστευα! Τελικά βρεθήκαμε, τα συζητήσαμε. Ένιωθα ένα δέος, σοκ! Μου είπε ο άνθρωπος ότι ήθελε φρέσκιες φωνές και με είχε ανακαλύψει από το The Voice. Και μετά συνεχίσαμε και στο Άλσος τον χειμώνα και πήγε φανταστικά αυτό το πρότζεκτ μέχρι τον κορονοϊό.» ανέφερε μεταξύ άλλων