Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Τι δεν στερείται ποτέ από την διατροφή της: «Όταν περνάς τα 30 είναι...»

Όσα είπε στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Τι δεν στερείται ποτέ από την διατροφή της: «Όταν περνάς τα 30 είναι...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες όταν την συνάντησαν σε βραδινή έξοδό της χθες Τετάρτη 6/3. Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε για την διατροφή της και αποκάλυψε τι δεν στερείται ποτέ.

Η Ευρυδίκη διατηρεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα στην ελληνική showbiz και οι φωτογραφίες της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουν δεχθεί χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την διατροφή της

«Είμαι η καλύτερη μαγείρισσα. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Δεν θα στερηθώ ποτέ το γλυκό μου. Αλλά όταν περνάς τα 30 είναι δύσκολο να χάσεις κιλά. Δυσκολεύομαι να χάσω κάποια κιλά όταν θέλω να τα χάσω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στους δημοσιογράφους.

Δείτε επίσης: «Έχω σαν στόχο να...» - Το ραντεβού της Βαλαβάνη με το γυναικολόγο της & η συντήρηση ωαρίων

Η εξομολόγηση για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε στο κανάλι του Raw House στο Youtube νέο επεισόδιο στο podcast του Fipster με καλεσμένους αυτή τη φορά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Hawk και η Zoe Pre σχολιάζοντας το λόγο που οι γυναίκες κάνουν πλαστικές.

Ο καθένας από τους τέσσερις που είχε καθίσει στο τραπέζι του στούντιο είχε τη δική του ξεχωριστή άποψη σε ότι αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, τους λόγους που έχουν κάνει ή θα έκαναν στο μέλλον, αλλά και αν είναι υπέρ ή κατά αυτών.

Με τη σειρά της Ευρυδίκη Βαλαβάνη τοποθετήθηκε τεκμηριωμένα σχετικά με το κομμάτι των πλαστικών, καθώς έχει κάνει αυξητική στήθους και έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό και γιατί οδηγήθηκε σε αυτήν την επιλογή.

«Και εγώ έχω κάνει πλαστική, δε σημαίνει ότι έχω αλλάξει. Δεν είναι κακό. Αυτό λέω εξαρχής, αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, και θέλεις να το κάνεις για εσένα για να σου αρέσεις... πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης. Αν η άλλη θέλει να βλέπει τον εαυτό της στην υπερβολή, ας το κάνει. Γιατί πρέπει να πούμε: ''Α έχεις βάλει χείλη, έχεις βάλει στήθος, είσαι βίζιτα''.

Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα! Μου αρέσω. Έχω κάνει στήθος, το έχω ξαναπεί. Στο σήμερα η πλαστική είναι μόδας», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.