Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο δικός μου άνθρωπος που τους είδε έξω...» - Νέες αποκαλύψεις για τον άνδρα που "έκλεψε" την καρδιά της Μαριάντας Πιερίδη

«Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο μας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης 7/3, μέσα από την εκπομπή Happy Day, σχετικά με τον νέο έρωτα της Μαριάντας Πιερίδη, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση.

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του youweekly.gr, ότι ο Τζώνη Καλημέρης ήταν το πρόσωπο το οποίο γνώρισε την τραγουδίστρια με τον νέο της έρωτα και μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των media, θα είναι και ο κουμπάρος έναν υπάρχει συνέχεια ανάμεσα τους (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον νέο σύντροφό της Μαριάντας Πιερίδη

«Πάμε στον νέο κύριο που έχει μπει στη ζωή της… Είναι εκτός χώρου, εργάζεται ως στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο μας. Όπως γράφτηκε στο youweekly, τους γνώρισε ο Τζώνη Καλημέρης. Είναι ένα, ενάμιση μήνα μαζί. Ο δικός μου άνθρωπος που τους είδε έξω, τους είδε με τον Τζώνη. Κυκλοφορούν μαζί, είναι μια ωραία παρέα, κάνουν εξόδους, δεν κρύβονται. Είναι μια όμορφη, νέα σχέση στο ξεκίνημά της...»

Τα τρυφερά τετ-α-τετ

Χθες βγήκε στην δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο με το νέο της σύντροφο το οποίο πρόβαλε Super Κατερίνα, σήμερα Τετάρτη 6/3 στον αέρα του ALPHA. Σύμφωνα με την εκπομπή, ο σύντροφος της δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι στέλεχος μιας πάρα πολύ μεγάλης εταιρίας και ο έρωτας τους ήταν που λέμε... με την πρώτη ματιά. Είναι μαζί περίπου ενάμιση μήνα και είναι γύρω στα 45 με 50.

Στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές.