Χριστίνα Ορφανίδου: Συντετριμμένη 4 χρόνια μετά το revenge porn - Έφυγε από την Ελλάδα!

Πως είναι και με τι ασχολείται σήμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Ορφανίδου, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις νέες εξελίξεις με την υπόθεση του revenge porn, που συγκλόνισε χιλιάδες γυναίκες, καθώς και ότι εξαιτίας του διασυρμού που υπέστη αναγκάστηκε να αλλάξει χώρα, εκείνη και οι αδερφές της.

«Στην αρχή αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη μου. Μετά οι αδελφές μου αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα γενικότερα και μένουν πλέον στη Γερμανία. Εγώ αναγκάστηκα να φύγω από την χώρα, μένω πλέον στην Κύπρο και γενικώς προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από την πηγή του κακού», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Big Brother.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Ορφανίδου: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του Big Brother - Δείτε τη νέα της εμφάνιση

Η Χριστίνα Ορφανίδου ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν γίνεται ο καθένας να μας καταστρέφει τη ζωή και να το αφήνουμε έτσι. Δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Να σκεφτείς εσένα; Το ξεφτίλισμα που θα βιώσεις από δω και πέρα από την κοινωνία; Το πώς θα αντιδράσουν οι γονείς σου; Και τι περνάω ακόμα… Στα social media δέχομαι ακόμα χυδαία μηνύματα, σε πλατφόρμες που τυγχάνει να αναφερθεί το όνομα μου με αναφέρουν με πάρα πολύ χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς».

Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Χριστίνας Ορφανίδου

Και κατέληξε: «Εγώ κοιμάμαι και ξυπνάω και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τι θα κάνω με αυτό το πράγμα». Όπως ανέφερε η Τασούλα Παπανικολάου στη συνέχεια του δελτίου, ο πρώην σύντροφος της Χριστίνας Ορφανίδου, που διέρρευσε το εν λόγω βίντεο και τις φωτογραφίες μαζί με μία γυναίκα, καταδικάστηκαν σε τρία και τέσσερα χρόνια φυλάκιση αντίστοιχα.

Ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται, καθώς με αγωγή της η πρώην παίκτρια του Big Brother διεκδικεί 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη, τα οποία διαμύνησε μέσω της δικηγόρου της, Σοφίας Κατσούλα, ότι θα διαθέσει σε γυναίκες που έχουν υποστεί τέτοιου είδους αδικήματα.