Άννα Λουιζίδη: «Ο μπαμπάς όταν είδε τα πρώτα επεισόδια μου λέει...» - Τι αποκαλύπτει η τηλεοπτική Φρόσω από τις "Ψυχοκόρες"

«Οι γονείς μου έχουν απηυδήσει μαζί μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDP PHOTO/ ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Καλεσμένη στην εκπομπή Π.Ο.Π Μαγειρική βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 6/3, η Άννα Λουιζίδη, η οποία φέτος υποδύεται τη Φρόσω Πολύζου την σειρά του Αντ1 Ψυχοκόρες, που έκανε πρεμιέρα χθες. Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με το φαγητό και τη γυμναστική, αλλά και για την μητέρα της και πως εκείνη αντιδρά μετά την αναγνωρισιμότητα που πήρε από την σειρά.

Όλα όσα αποκάλυψε η άννα Λουιζίδη

«Χλιαρά τα πάω. Προς το παρόν εγώ δεν νιώθω ότι έχω κερδίσει κάτι από αυτά, βέβαια δεν είμαι και μέτρο σύγκρισης γιατί δεν διεκδικώ να κερδίσω κάτι. Το έχω και χαλαρά, μάλλον δεν είμαι ο σωστός άνθρωπος, γιατί δεν το εκμεταλλεύεται έτσι όπως χαρακτηρίζεται η γενιά μου να το εκμεταλλεύεται. Το βλέπω λίγο σαν αναγκαίο κακό...

Γυμνάζομαι αλλά δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου, είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που μισούν οι άλλοι. Τρώω και κακό φαγητό. Πρέπει ένας ηθοποιός να είναι σε καλή φυσική κατάσταση γι αυτό και γυμνάζομαι γιατί σου δίνει πολλές δυνατότητες, αντοχή. Απλά με το φαγητό έχω μια σχέση αγάπης και νομίζω ότι αν κάποιος γιατρός μου πει να κόψω οτιδήποτε, δεν ξέρω αν θα το κάνω. Η ζωή είναι για να την ευχαριστιόμαστε» ανέφερε.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Λίγο πριν από την πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, οι πρωταγωνιστές μιλούν στην κάμερα

«Χαίρεται πάρα πολύ. Εκείνη που διαβάζει τι γράφεται για εμένα και τα κρατά σαν θεσμοφύλακας είναι η μεγάλη μου αδερφή, τα κρατάει τα τυπώνει, κρατάει αρχείο. Η μαμά χαίρεται πολύ, το βλέπει αποστασιοποιημένα, δεν στεναχωριέται με αυτά που βλέπει στη σειρά. Ο μπαμπάς όταν είδε τα πρώτα επεισόδια μου λέει “βρε κορίτσι μου, έπρεπε να με προειδοποιήσεις να πιω ένα ουισκάκι πριν”. Ο μπαμπάς κάνει πιο επαγγελματικά σχόλια, η μαμά το ίδιο. Οι γονείς μου έχουν απηυδήσει μαζί μου γιατί εμένα κάθε φορά κάτι δεν μου αρέσει και νευριάζουν» είπε για τους γονείς της.