Άσχημο περιστατικό με Μικρούτσικο και Κάκκαβα στο Super Κατερίνα: «Ντροπή και σεβασμός» - «Άρα, είμαστε και αναιδείς»

Τι συνέβη στο πλατό του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημο περιστατικό με Μικρούτσικο και Κάκκαβα στο Super Κατερίνα: «Ντροπή και σεβασμός» - «Άρα, είμαστε και αναιδείς»

Χαμός επικράτησε σήμερα Πέμπτη 7/3 στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, ανάμεσα στην Ναταλί Κάκκαβα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αφορμή στάθηκε η αντίδραση φίλης της Άννας Μαρία Βέλλη μπροστά στην κάμερα σε μια προσπάθεια της δημοσιογράφου να της αποσπάσει δήλωση.

Ο παρουσιαστής καταδίκασε την αντίδραση της φίλης της, λέγοντας πως ήταν χειροδικία απέναντι στην δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν. Η Ναταλί Κάκκαβα ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη από την δική του, με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Τι συνέβη με Κάκκαβα και Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

«Μια φίλη της χειροδικεί. Όταν βλέπουμε μια χειροδικία ούτε καν κακή συμπεριφορά, ξέρουμε επί μήνες όταν έκανε νουθεσίες ο Νταλάρας τι κριτική δέχτηκε και εγώ βλέπουμε μια φίλη της πρωταγωνίστριας να σπρώχνει την κάμερα. Είναι σκηνές βίας μπροστά στην τηλεόραση. Αυτό το πράγμα έπρεπε να μας σηκώσει την τρίχα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος φανερά ενοχλημένος και συνδυασμό και με το γεγονός πως δεν τον άφηναν να πάρει το λόγο.

«Η φίλη της χτυπά με τη μηχανή. Το πέτυχε; Έμμεσα αυτή είναι η πρόθεση. Για ποιον λόγο; Επειδή τολμάμε να ρωτήσουμε για θέμα που η ίδια έχει δημιουργήσει. Παιδιά, αυτό είναι κακοποίηση», σχολίασε σε άλλο σημείο ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Ναταλί να πετάγεται και να αναφέρει πως δεν το δημιούργησε μόνη της.

«Μην πιάνεσαι από μία λέξη. Μιλώ τώρα σε παρακαλώ πολύ», της είπε. «Είμαι καλεσμένη και έχω δικαίωμα να μιλήσω», του απάντησε με την σειρά της η σύζυγός του Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Δεν είσαι καλεσμένη για να με διακόπτεις. Άκουσα την άποψή σου πάρα πολύ καλά πριν που την είπες και την ανέπτυξες. Αν δεν μπορείς α ακούσεις τη δική μου άποψη, είναι δικό σου θέμα. Τι να σας πω ρε παιδιά; Αιδώς Αργείοι, ντροπή και σεβασμός. Ευχαριστώ πολύ», είπε φανερά έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την σκέψη του.

«Άρα, είμαστε και αναιδείς», του είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ο παρουσιαστής λοιπόν ζήτησε να σταματήσει το θέμα εκεί και να συνεχίσουν την θεματολογία της εκπομπής.