Θεοφανία Παπαθωμά: Πλημμυρισμένη από χαρά - Στιγμές ευτυχίας 5 μήνες από το διαζύγιό της

Χαμογελαστή, ντυμένη στα λευκά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ευχάριστες στιγμές έζησε η Θεοφανία Παπαθωμά, καθώς μέσα από ανάρτηση της ηθοποιού στο instagram την Τετάρτη 6/3 έγινε γνωστό πως ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές και ορκίσηκε.

Συγκινητική ήταν μάλιστα η στιγμή, που η Θεοφανία Παπαθωμά άκουσε το όνομά της στο αμφιθέατρο της Νομικής και παρέλαβε - φορώντας ένα πολύ κομψό λευκό κοστούμι - το πτυχίο της (δείτε εδώ την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά το διαζύγιο με τον Πετράκο).

Μέσα από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε η ίδια λοιπόν, τη βλέπουμε να ποζάρει μόνη της έξω από τη Νομική Σχολή Αθηνών, αλλά και μαζί με έναν κύριο, ο οποίος γίνεται εύκολα αντιληπτό από την ομοιότητα, πως είναι ο πατέρας της.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά μετά την ορκωμοσία της

«Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν."
"Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις.''», έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χωρισμό της από τον Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά παρουσίασε το καινούργιο της βιβλίο στο κέντρο της Αθήνας, με την κάμερες που την συνάντησαν να της παίρνουν δηλώσεις. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο.

Στις δηλώσεις λοιπόν που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά στις κάμερες των εκπομπών στις 4/12/23 δεν έκανε καμία αναφορά στο χωρισμό της και στον πρώην σύζυγό της.

«Η ιδέα για το βιβλίο προέκυψε λόγω των Χριστουγέννων. Είναι στην ουσία η πάλη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, στο φως και στο σκοτάδι, κάτι που το ζούμε καθημερινά. Είναι καθημερινός αγώνας. Εγώ αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση με δυσκολία», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός για το βιβλίο της λίγο μετά την παρουσίαση του.

«Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη το γράφουν οι κόρες μου παραμονές Πρωτοχρονιάς. Η Αθηνά φέτος ζήτησε ένα Πομ πομ. Είναι ένα σκυλάκι μικρό. Τα Χριστούγεννα είναι ήμερες αγάπης και πρέπει να αποκαθιστούμε τις σχέσεις με όλους τους ανθρώπους, και κυρίως με αυτούς που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Είναι γιορτές αγάπης», ανέφερε με αφορμή για τα Χριστούγεννα που είναι προ των πυλών.

«Αποφεύγω να τσακώνομαι. Θα ήθελα να διαγράψω όλες τις κακές στιγμές, την ένταση και τη δυσκολία που περνάμε όλοι μας», ανέφερε σε άλλο σημείο για το τέλος του 2023 και την έναρξη μιας νέας χρονιάς.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως παρά το χωρισμό τους, Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε σχολιάσει κάτω από μια ανάρτηση της πρώην συζύγου του.