Δανάη Μπάρκα: «Τελικά απιστία τι είναι; Θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν & να φέρω σε δύσκολη θέση την...»

«Μειώνει εμάς, δεν μειώνει τους άλλους»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Τελικά απιστία τι είναι; Θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν & να φέρω σε δύσκολη θέση την...»

Την Πέμπτη 7/3 στον αέρα του Πάμε Δανάη σχολιάστηκε η πρόσφατη εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για πρώην σύντροφό του, που τον είχε απατήσει και ο ίδιος είχε ακούσει - καταλάθος - την πράξη τηλεφωνικά.

Στη συνέχεια λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε μεταξύ άλλων την δύσκολη αυτή στιγμή του παρουσιαστή αναφέροντας: «Και τελικά απιστία τι είναι; Μεγάλο θέμα. Γενικά, όταν δεν θέλουμε να είμαστε κάπου να μην είμαστε. Τώρα να είμαστε και να κάνουμε όλα τα άλλα δύσκολο, άσχημο. Μειώνει εμάς, δεν μειώνει τους άλλους».

Με αφορμή λίγο αργότερα τις εξελίξεις για τη σχέση του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ, που σχολιάστηκαν στην εκπομπή - η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ξανά στο παρελθόν της και στην προσωπική της ζωή.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για την απιστία και την προσωπική της ζωή

«Πες και εμένα υπάρχει ένας άνθρωπος από το παρελθόν μου, που μου στέλνει ακόμα μηνύματα και είναι αλλού. Θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν τον άνθρωπο και να φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα του;», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα με απορία,

«Ένας άνθρωπος δεν φτιάχνει τη ζωή του μόνο αν είναι σε σχέση. Το διευκρινίζω εγώ γιατί το ξαναφτιάχνω τη ζωή μου είναι να κάνω αυτό που εγώ αισθάνομαι καλά με τους όρους τους δικούς μου κάνω εγώ αυτό με το οποίο αισθάνομαι καλά», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα.