Πρόδρομος Καθηνιώτης: Παππούς δύο εγγονών και full in love - Που είναι και τι κάνει σήμερα ο παραλίγο φιναλίστ Big Brother

Η ζωή του 23 χρόνια μετά το reality show

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει σχεδόν 23 χρόνια από τη συμμετοχή του Πρόδρομου Καθηνιώτη στο Big Brother με τον άντρα από τη Σκόπελο να κερδίζει το 2001 την αγάπη του κοινού σε ένα από τα πιο δημοφιλή reality shows της εποχής.

Ο ίδιος μπορεί να έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, ωστόσο ο τότε συμπαίκτης του, Γιώργος Τσάκας βγήκε πρώτος ''κλέβοντας'' του την πρωτιά (δείτε εδώ πως είναι σήεμρα)! Η μοίρα στη συνέχεια έμελλε να φέρει το τραγούδι στη ζωή του Προδρόμου κάτι όμως που έληξε, με τον άνδρα να επιστρέφει στο αγαπημένο του νησί.

Σήμερα είναι πατέρας και παππούς, ασχολείται με τις επιχειρήσεις και μάλιστα την Πέμπτη 7/3 ο πρώην παίκτης Big Brother παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα μιλώντας για τη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Πρόδρομου Καθηνιώτη για τη ζωή του μετά το Big Brother

«Παππούς είμαι δύο φορές, έχουμε τον Πρόδρομο και την Αλεξάνδρα. Η μετάβαση μου από το παντρεύομαι και ξαφνικά είμαι με τη γυναίκα μου και έχουμε και εγγόνια μας γέμισε με τόση ευτυχία. Είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Γνωριστήκαμε το 1992 στην Σκόπελο, σε ένα κλαμπ, ήμουν DJ τότε, μετά χωρίσαμε, μετά βρεθήκαμε ξανά και μου είπε ότι ήθελε να κάνει οικογένεια και εγώ δεν ήθελα τότε - ακόμα. Ξανά χωρίσαμε και δεν είχαμε επαφές και ας ερχόταν στην Σκόπελο. Μετά από πάρα πολλά χρόνια, που χώρισα εγώ και χώρισε και η Αλέκη βρεθήκαμε στο μαγαζί μου.

Ο κόσμος μού μιλάει συνέχεια για το Big Brother. Έκανα αυτό, που γούσταρα, ακολούθησα το τραγουδιστικό κομμάτι. Είπα ωραία τραγούδια. Εγώ αισθάνθηκα νικητής από την πρώτη ημέρα που βγήκα. Είχα πρόταση για το Asia express. Θα ήθελα να πάω στο J2US είναι κάτι που θα το γούσταρα. Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω με τον Τσάκα. Η κουμπαριά δεν έγινε. Το αφήσαμε», είπε μεταξύ άλλων ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.