Ελένη Κοκκίδου: ''Έσκασαν'' τα ευχάριστα - Επιστρέφει στον Alpha μετά το τέλος της ''Μουρμούρας''

Που θα την απολαύσει το κοινό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Κοκκίδου, που αγαπήθηκε και αποθεώθηκε από το κοινό για το ρόλο της στη σειρά του Alpha ''Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα'' ως Βουλίτσα έχει ολοκληρώσει τυπικά τα γυρίσματα της, ωστόσο συχνά τη βλέπουμε να επιστρέφει στη ζωή του Μηνά.

Το κοινό είχε δείξει εμφανώς τη θλίψη του στο επεισόδιο, που πλέον η Βουλίτσα είχε πεθάνει και δεν είχε απομείνει τίποτα από εκείνη παρά μόνο η τέφρα της (δείτε εδώ τα σχόλια που είχαν γραφτεί στο twitter).

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Κοκκίδου

Μια ευχάριστη είδηση για το τηλεοπτικό μέλλον της ηθοποιού έγινε γνωστό σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν και το Mytv, καθώς λέγεται ότι η Ελένη Κοκκίδου επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη νέα μίνι δραματική σειρά του Alpha, Mother.

Ελένη Κοκκίδου - Alpha

Η σειρά που θα συμμετέχει η Μαρία Κίτσου και η Κοκκίδου

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA, η Μαρία Κίτσου φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά Mother που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Πρόκειται για ένα δραματικό σήριαλ, το οποίο αφορά μια δασκάλα που αντιλαμβάνεται ότι ένας παιδί κακοποιείται από την οικογένεια του και θέλει να το βοηθήσει.

Τη συγκεκριμένη σειρά - σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου - αναμένεται να την δούμε στις οθόνες μας από το δεύτερο μισό της σεζόν, πιθανότητα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.