Σίσσυ Χρηστίδου: Με εφαρμοστή, τζιν ολόσωμη φόρμα - Ποζάρει άκρως ανανεωμένη με τα πόδια της να φαίνονται δύο μέτρα

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, στη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε μοναδικές στιγμές στην αγαπημένη της πόλη μαζί φυσικά με τον πατέρα της, που μένει μόνιμα εκεί.

Τα Σαββατοκύριακα μπορεί να έχουν μια παραπάνω πίεση για την παρουσιάστρια του Mega, ωστόσο η ίδια τις υπόλοιπες ημέρες έχει πολύ περισσότερο χρόνο να τον διαθέτει στα πρόσωπα που αγαπάει και στον εαυτό της.

Μέσα από μία νέα ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου την Τετάρτη 6/3 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βλέπουμε να ποζάρει ανανεωμένη σε ανοιξιάτικο κλίμα έχοντας επιλέξει ντέντιμ ολόσωμη φόρμα, που την κολακεύει απόλυτα! (δείτε εδώ τα διατροφικά μυστικά της).

Η Σίσσυ Χρηστίδου με ντένιμ τζιν ολόσωμη παντελόνα

«Όλοι ξέρουμε οτι τα denim αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας. Προσωπικά, τα αγαπώ γιατί είναι stylish, διαχρονικά και μπορώ να τα φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ», έγραψε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της.

Το ανάλαφρο wavy εφέ που απογειώνει το χειμωνιάτικο look της

H κούκλα παρουσιάστρια υιοθέτησε με επιτυχία ένα σικάτο beauty look με ζεστούς γήινους τόνους σε βλέφαρα και ζυγωματικά, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ματ ροζ κραγιόν. (δες και το espresso makeup, τη δημοφιλή τάση στο μακιγιάζ της σεζόν που κάνει θραύση τώρα)

Τέλειος συνδυασμός για το συγκεκριμένο makeup look ήταν το ανάλαφρο κυματιστό εφέ στα πιασμένα μισά πάνω μισά κάτω μαλλιά της. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

  • Σε καλοφροντισμένη επιδερμίδα άπλωσε μια ιδέα από ένα ματ makeup για να καλύψεις ατέλειες σε πρόσωπο και λαιμό.
  • Στη συνέχεια σχημάτισε μια λεπτή γραμμή από ένα μαύρο eyeliner στα πάνω βλέφαρα και συμπλήρωσε με μια καφέ σκιά και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

sissy_chistidou_chic

Instagram

  • Κατά μήκος των ζυγωματικών άπλωσε μερικές πινελιές από ένα ζεστό ροδακινί ρουζ, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ματ κραγιόν σε ροζ τόνο.
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου με έναν αφρό μαλλιών σχημάτισε ένα επιμελώς ατημέλητο κυματιστό εφέ και μετά μάζεψε τα μαλλιά σου μισά πάνω, μισά κάτω με ένα λαστιχάκι μαλλιών.

Bonus tip

Για μια λαμπερή και φωτεινή όψη χρησιμοποίησε ένα ειδικό προϊόν λάμψης πριν εφαρμόσεις την κρέμα σου προκειμένου να αναδείξεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις