Νίκος Δένδιας: Νέα κοινή έξοδος με την κομψή σύζυγό του, Δάφνη Λάλα - Περπατούσαν χέρι χέρι με ιδιαίτερα κομψό outfit

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Δένδιας μέχρι πρότινος θα λέγαμε, πως δε συνηθίζει να κάνει κοινές και δημόσιες εμφανίσεις με τη σύζυγό του, Δάφνη Λάλα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα το αγαπημένο ζευγάρι συχνά απαθανατίζεται μαζί (δείτε την τελευταία τους βόλτα).

Πρόσφατα λοιπόν, ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε ξανά αποκλειστικά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας με τη Δάφνη Λάλα να περπατάνε οι δύο τους με πολύ κομψό outfit στο κέντρο της Αθήνας.

Η βόλτα του Νίκου Δένδια με τη σύζυγό του στο κέντρο της Αθήνας

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Νίκος Δένδιας έχει εξομολογηθεί ότι δεν ερωτεύτηκε ποτέ καμία γυναίκα όσο τη νυν σύζυγό του και αυτός πιθανόν να είναι ένας από τους κυριότερους λόγους, που την εμπιστεύτηκε να είναι η μητέρα των δύο παιδιών τους.

Νίκος Δένδιας - Δάφνη Λάλα
Νίκος Δένδιας - Δάφνη Λάλα - Βόλτα

Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Νίκος Δένδιας στην εφημερίδα Espresso και στη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του.

«Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Δάφνη. Είχα και έναν προηγούμενο γάμο με μια συνάδελφο, η οποία μετά έγινε συμβολαιογράφος, και ο οποίος έγινε στο πλαίσιο «έχουμε το μυαλό μας πάνω από το κεφάλι μας». Η δεύτερη γυναίκα μου έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Τη γνώρισα ως πελάτισσα στο δικηγορικό γραφείο μου, σε υπόθεση δικού της διαζυγίου.

Είναι πολύ αστείο το τι ξεχώρισα σε αυτήν. Τη συμπεριφορά της απέναντι στον πρώην σύζυγό της. Ενώ είχαμε κατασχέσει όλη την περιουσία του (υπάρχει η γνωστή αξίωση στα αποκτήματα στις διαδικασίες διαζυγίου) και ενώ δικαστικά καταλήξαμε μια χαρά, εκείνη του τα έδωσε όλα πίσω, ακόμη και το αυτοκίνητο. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν εκτελέστηκε ποτέ. Είμαστε μαζί 18 χρόνια τώρα. Η υπομονή της Δάφνης απέναντι στις ιδιαιτερότητες της πολιτικής είναι αυτό που εκτιμώ σε εκείνη. Εγώ έχω το ελάττωμα να μεταφέρω τις δυσκολίες στο σπίτι, ενώ εκείνη ακριβώς το αντίθετο», είχε πει μεταξύ άλλων ο Νίκος Δένδιας.