Αύγουστος Κορτώ: Παντρεύτηκε με το σύζυγό του - Οι πρώτες φωτογραφίες με τα κοστούμια τους στο Δημαρχείο

Σε πελάγη ευτυχίας και οι δύο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αύγουστος Κορτώ και ο πλέον σύζυγος του ήταν από τα πρώτα ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα, που έκαναν γνωστό αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο - τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους, πως θα παντρευτούν πολύ σύντομα (δείτε εδώ την αναγγελία του γάμου τους).

Την Πέμπτη 7/3 λοιπόν το ερωτευμένο ζευγάρι έζησε μια από τις ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του, καθώς προχώρησαν σε πολιτικό γάμο έχοντας στο πλευρό τους πολύ αγαπημένους πρόσωπα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο γνωστός συγγραφέας δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με εκείνον και το σύζυγό του, φορώντας τα κοστούμια τους μέσα στο Δημαρχείο, όπου παντρεύτηκαν.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Αύγουστου Κορτώ

«Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου», έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ στην ανάρτησή του.

Σε ένα insta story, που έκανε σε συνέχεια ο συγγραφέας έγραψε: «Νιόπαντρο5!».

Αύγουστος Κορτώ - Γάμος

«Ανοίγω ίνμποξ και βλέπω "Φτου σου πο@στη! Είσαι...»

Ο συγγραφέας είχε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τη σεξουαλικότητά του και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος, που δέχτηκε τον Δεκέμβριο του 2021 ένα σεξιστικό και άκρως ομοφοβικό σχόλιο, το οποίο είχε μοιραστεί στη συνέχεια δημόσια με μία ανάρτησή του στο Facebook.

«Σάββατο πρωί, μην ανοίξει το μάτι μια μέρα χαλαρά, ανοίγω ίνμποξ και “ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΣΟΥ”.

Αφενός, αν το φύλο είναι τέτοιας κοψιάς, ΕΥΤΥΧΩΣ που το πρόδωσα.

Αφετέρου, από ψυχαναγκαστική εμμονή στην ορθογραφία, δεν πρόδωσα ΠΟΤΕ το φύλλο μπουγάτσας της πατρίδας μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.