Γιώργος Μαρίνος: Σπάνιο ντοκουμέντο - Λίγοι θα τον αναγνωρίσουν στο συγκεκριμένο βίντεο

Κάνει αυτό που αγαπάει, όσο τίποτα άλλο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - Eurokinisi - Φωτογραφία Αρχείου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - Eurokinisi - Φωτογραφία Αρχείου

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα μέσα από την παρουσία του στο χώρο του θεάματος, καθώς ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης υπήρξε πρωτοπόρος στην Ελλάδα ως τραγουδιστής, ηθοποιός και showman.

Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος έχει εξαφανιστεί επιλέγοντας την απομόνωση με ελάχιστους από τον χώρο να γνωρίζουν το καταφύγιο του (δείτε εδώ πως είναι σήμερα σε αποκλειστική φωτογραφία του Youweekly.gr).

Σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμέντο από αποκριάτικη εμφάνιση του Γιώργου Μαρίνου

Ανάμεσα στα shows, που έχει παρουσιάσει στην τηλεοπτική του καριέρα ο Γιώργος Μαρίνος πολύ χαρακτηριστικό είναι αυτό, που έφερε μπροστά στη δημοσιότητα το Στούντιο 4 την Πέμπτη 7/3 από το μακρινό 1982. Από το αρχείο της ΕΡΤ λοιπόν, βλέπουμε τον Μαρίνο για πρώτη φορά μεταμφιεσμένο στην τηλεόραση σε ένα αυτοτελές αποκριάτικο σόου στα πλαίσια των εορτών δίνοντας την ψυχή, όπως συνήθιζε να κάνει.

«Aν έλεγες ότι δουλεύω με τον Γιώργο Μαρίνο, εθεωρείτο κατάντια»

Ο Θάνος Αλεξανδρής είχε βρεθεί καλεσμένος στον καναπέ του The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης 2/11/22 μιλώντας μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαρίνο: «Όταν με προσέλαβε ο Μαρίνος, που τότε εθεωρείτο η Μέδουσα το Μέγαρο Μουσικής για την Αθήνα, ήταν μεγάλη τιμή κι έκανα οντισιόν. Αλλά πώς το λέω στη μάνα μου; Τους στέλνω ένα γράμμα και τους λέω είμαι στον Μαρίνο. Τότε, αν έλεγες στο χωριό ότι δουλεύω με τον Γιώργο Μαρίνο -αν τους έλεγες ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών, θα τους φαινόταν πιο light- εθεωρείτο κατάντια. Για εμένα είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή καλλιτέχνης, τραγουδιστής, showman. Δεν πρόκειται να αντικατασταθεί. Αλλά τότε στην επαρχία ήταν λίγο…».