Πεσμένη ψυχολογικά η Ιωάννα Τούνη: «Με πονάει πάρα πολύ και το πλευρό...» - Τι συνέβη

Η δύσκολη καθημερινότητα μετά το χειρουργείο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πεσμένη ψυχολογικά η Ιωάννα Τούνη: «Με πονάει πάρα πολύ και το πλευρό...» - Τι συνέβη

Η Ιωάννα Τούνη, από τότε που έκανε την επέμβαση στη μύτη της, ενημερώνει καθημερινά τους ακόλουθούς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την ανάρρωσή της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην ρουτίνα της, από τη στιγμή που η πεθερά της επέστρεψε στο σπίτι της και πρέπει τις ώρες που λείπει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να φροντίζει το σπίτι και το παιδί τους, ενώ πρέπει να προσέχει παράλληλα τις κινήσεις της.

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, λοιπόν, η Influencer δημοσίευσε άλλο ένα story στο προφίλ της, όπου εξηγούσε ποια είναι η κατάστασή της. Ανέφερε πως αισθάνεται έναν έντονο πόνο στο πλευρό της, λόγω του χειρουργείου, ενώ έκανε και κάποια παραπονάκια, έμμεσα, στον σύντροφό της.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ιωάννα Τούνη μετά το χειρουργείο στη μύτη της

«Γειά σου από εμένα και την μελανιά δεν λέει να φύγει με τίποτα. Δεν ξέρω τι φάση τώρα... Είχα ξεχάσει ότι σήμερα είναι Τσικνοπέμπτη. Δεν έχω σχέδια... Έχω μπλέξει από το πρωί, είχα meeting πολύωρο, μετά έχω διάφορα με το μωρό... Προσπαθώ να τα κάνω όλα πολύ πιο αργά με το παιδί για να μπορώ να ανταποκρίνομαι, γιατί δεν πρέπει να σκύβω, όπως σας είπα. Με πονάει πάρα πολύ και το πλευρό εδώ που έχω αφαιρέσει τον χόνδρο. Έμπλεξα και με μαγειρικές, γιατί πρέπει να μαγειρεύω διαφορετικό φαγητό και για το μωρό και για εμένα, που δεν πρέπει να τρώω αλάτι για τις κορτιζόνες που παίρνω... Αυτά. Νομίζω θα μου φτιάξει τη διάθεση να κάνω λίγο skincare και να δω μήπως κανονίσω τίποτα γιατί ο Δημήτρης θα γυρίσει σπίτι... μάλλον ποτέ. Με αυτό το παιδί δεν συνεννοείσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Survivor - Γιώργος Παπαχαραλάμπους: Η σχέση με την Ιωάννα Τούνη που λίγοι θυμούνται (Φωτογραφία)

Πόσο κόστισε η επέμβαση

Μέσα από ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, έδωσε την απάντηση που όλοι περίμεναν για την επέμβαση που έκανε. Πόσο κόστισε; «Όταν έχεις δώσει 9.000 ευρώ για διορθωτική επέμβαση στη μύτη και τώρα θέλεις να κάνεις και στήθος», έγραψε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας το ποσό που έδωσε για την δική της περίπτωση πάντα, η οποία δεν ήταν απλή, διότι έπρεπε να φτιάξει και το διάφραγμά της, αλλά και άλλα λειτουργικά θέματα που αντιλήφθηκε ο γιατρός της πως είχε.