Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη ανάρτηση με το πρόσωπο του Γρηγόρη Μόργκαν - Ιδιαίτερη ημέρα για το ζευγάρι

Το τρυφερό βίντεο στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Πέμπτη 7 Μαρτίου, για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς ο σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν, έχει τα γενέθλιά του. Η ίδια, λοιπόν, παρόλο που αποφεύγει να κάνει αναρτήσεις μαζί του, πιο προσωπικές, έκανε την εξαίρεση αυτή τη φορά για να του ευχηθεί.

Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον καλό της και την τούρτα του, κάνοντας "παιχνίδια" στην κάμερα. Η τούρτα του πάνω είχε κύματα, αφού η μεγάλη αγάπη του είναι το σερφ, μία αγάπη μου μοιράζεται με την δημοσιογράφο.

Δείτε επίσης: Παραλίγο ατύχημα στο γυμναστήριο (Βίντεο) - Η αντίδραση του Γρηγόρη Μόργκαν

Η πρώτη ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το πρόσωπό του Γρηγόρη Μόργκαν

Η πρώτη τους δημόσια βραδινή έξοδος

Αποκαλυπτήρια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αφορμή τα γενέθλια του συνεργάτη της και παρουσιαστή της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στην οποία συμμετέχει. Ο Κώστας Τσουρός έγινε 42 χρονών, και το γιόρτασε έχοντας στο πλευρό του φίλους και συνεργάτες που έχει συναντήσει μέσα στην δημοσιογραφική πορεία του, ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος που ωστόσο δεν εμφανίστηκε μόνη.

Για πρώτη φορά στο πλευρό της βρισκόταν ο σύντροφός της Γρηγόρης Μόργκαν, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μην κρύβει την αμηχανία της βλέποντας την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Στις δηλώσεις της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχετε το πλάνο, δεν ήρθα μόνη μου. Έχουν υπάρξει κι άλλες έξοδοι, χωρίς κάμερες... Όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουν κάποια πράγματα. Αυτή τη φορά θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, και την κριτική που έκανε σε τηλεοπτικά πρόσωπα μέσα από το Youtube, δήλωσε: «Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να λέμε την άποψή μας. Θα στήριζα τον άνθρωπο που έχουμε υπάρξει μαζί στο παρελθόν, αλλά όποιος και να ήταν εκεί, πάλι το ίδιο θα έλεγα. Τα είπαμε μετά, δεν ήταν ακριβώς ενοχλημένος, απλά με ρωτούσε “Γιατί να μην μπορώ να πω εγώ την άποψή μου;”»

Δείτε το απόσπασμα από το 3ο λεπτό και μετά:

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον Γρηγόρη Μόργκαν - Την περίμενε να φύγουν μαζί από το στούντιο του MEGA

Μιλώντας στο Happy Day στον Alpha, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι ο Γρηγόρης Μόργκαν βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά πάλι δεν έκρυψε την αμηχανία της. «Ωραία... Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να μην μιλάω. Όσο περνάνε τα χρόνια, κάποια πράγματα τα βλέπω με άλλο μάτι, και θεωρώ ότι είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω αυτή τη φορά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, για να καταλήξει: «Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για την επόμενη χρονιά, απ' όσο ξέρω ούτε οι υπόλοιποι. Εδώ είμαστε, να τα δούμε».