Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Βασίλης Μπισμπίκης - Στιγμές αγωνίας για την Δέσποινα Βανδή

Μπήκε άμεσα στο χειρουργείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Τετάρτης 6/3, με την Δέσποινα Βανδή να στέκεται βράχος στο πλευρό του. Ο ηθοποιός άρχισε να αισθάνεται ενοχλήσεις έντονες στο στήθος με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα για εξετάσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso το ζευγάρι πέρασε την είσοδο ιδιωτικού θεραπευτηρίου στα βόρεια προσπάθεια με τους γιατρούς να προχωρούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη

Όπως αναφέρει η εφημερίδα κρίθηκε η νοσηλεία του καθώς οι αρτηρίες της καρδιάς του βρέθηκα βουλωμένες. Το ίδιο κιόλας βράδυ έγινε επέμβαση τοποθέτησης stent με την Δέσποινα Βανδή να μην φεύγει ούτε λεπτό από το πλευρό του.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όλα πήγαν και είναι καλά, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ο ηθοποιός υπέστη δύο εμφράγματα!

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν και γι' αυτό έχουν κριθεί πολλές φορές άσχημα. Παρόλα αυτά, οι δυο τους αδιαφορούν για όσα γράφονται και λέγονται για εκείνους και συνεχίζουν να ζουν ανενόχλητοι τη ζωή τους.

Επειδή οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές, προσπαθούν να βρίσκονται όσο περισσότερο μπορούν, με την τραγουδίστρια να τον ακολουθεί στα ταξίδια που κάνει για τη δουλειά του όταν μπορεί, ενώ εκείνος κάθε σαββατόβραδο σχεδόν βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο που εκείνη τραγουδάει και την θαυμάζει να ερμηνεύει τα κομμάτια της και να χορεύει πάνω στη σκηνή.

Διάφορες τρυφερές στιγμές τους έχουν διαρρεύσει από αυτές τις επισκέψεις (δείτε εδώ τη στιγμή που βρίσκεται στην αγκαλιά του και τις πετούσε δεκάδες πανέρια με γαρύφαλλα) και πρόσφατα, μάλιστα, άλλη μία έγινε viral και έκανε τον γύρω του διαδικτύου μέσω του Tik Tok, αλλά και του Instagram. Πρόκειται για ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο καλός της να την έχει πλησιάσει στην πίστα, χωρίς να παίρνει τα μάτια του από πάνω της, όσο εκείνη τραγουδάει το "Τίποτα εσύ" του Κωνσταντίνου Αργυρού, λέγοντάς της λίγο αργότερα "Σ' αγαπώ", με εκείνη να του απαντά "Κι εγώ".