Σοφία Παυλίδου: H αφοπλιστική απάντηση που έδωσαν οι γιοι της σε ψυχολόγο μετά το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο

Τα παιδιά λένε πάντα την αλήθεια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Σοφία Παυλίδου είναι καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ1 αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου μιλάει μεταξύ άλλων για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα παιδιά της το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο. Σε preview απόσπασμα, που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, αναφέρει μάλιστα την αφοπλιστική απάντηση που έδωσαν, όταν επισκέφτηκαν ψυχολόγο.

Πιο συγκεκριμένα η Σοφία Παυλίδου δήλωσε: «Το θέμα ήταν να είναι τα παιδιά καλά. Το διαζύγιο γίνεται για να είσαι καλύτερα και από εκείνη τη στιγμή και μετά, θα είναι καλύτερα και τα παιδιά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση, είναι κανόνας».

Δείτε επίσης: Σοφία Παυλίδου: Αυτός είναι ο κούκλος γιος που απέκτησε με τον Χρήστο Φερεντίνο - Έχει τα μάτια της μαμάς του και το χαμόγελο του πατέρα του

Η εξομολόγηση της Σοφίας Παυλίδου για το διαζύγιο

Και συμπλήρωσε: «Είχα πίστη γιατί είχαμε καλλιεργήσει μία ωραία σχέση με τα παιδιά, με απόλυτο σεβασμό και κατανόηση στα “θέλω” του άλλου. Οπότε δεν κάναμε κάτι παραπάνω από το να τους πούμε ότι σε αυτή τη φάση της ζωής μας, πήραμε αυτήν την απόφαση και η αγάπη μας δεν αλλάζει».

«Οκ, τότε τα παιδιά ήταν 14 ετών, αλλά μετά βλέποντας την ωραία σχέση που είχαμε, τη βαθιά μας αγάπη, ένας ψυχολόγος που ρώτησε τον γιο μου, τού απάντησε, "Δεν έχω κανένα θέμα με το διαζύγιο γιατί είναι μία χαρά οι γονείς μου". Στη συνέχεια, αφού βίωσαν κι αυτοί ότι εδώ υπάρχει μία βαθιά αγάπη και δεν αλλάζει κάτι, πήγαν όλα τέλεια», κατέληξε η Σοφία Παυλίδου συνομιλώντας με την παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά.

Δείτε το απόσπασμα: