Eurovision: Τα σχόλια του Super Κατερίνα για το τραγούδι της Σάττι - «Το βίντεο κλιπ έχει μια ωραία κιτσερέλα»

Διχασμός στο πλατό της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: Τα σχόλια του Super Κατερίνα για το τραγούδι της Σάττι - «Το βίντεο κλιπ έχει μια ωραία κιτσερέλα»

Το βράδυ της Πέμπτης 7/3 μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ προβλήθηκε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. Η Μαρία Σάττι τραγούδι το "Ζαρι" και προκάλεσε σάλο στα social media. Συγκεκριμένα, παρόλο που ο κόσμος περίμενε να ξετρελαθεί, τελικά έπαθε το ακριβώς αντίθετο.

«Σοβαρά μαζεύτηκαν 8 συνθέτες να γράψουν αυτή την αηδία;» ήταν ένα από τα χιλιάδες σχόλια στο twitter/X για το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής - δείτε τι γράφτηκε.

Το τραγούδι λοιπόν της Μαρίας Σάττι με το οποίο θα ανέβει στην σκηνή της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο, σχολίασαν σήμερα Παρασκευή 8/3 και στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Όλα τα μέλη και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου, είχαν ενθουσιαστεί με την τραγουδίστρια και την είχαν αποθεώσει όταν τελικά επιλέχθηκε για να μας εκπροσωπήσει. Για το τραγούδι όμως υπήρξε ένας... διχασμός.

Τι σχολιάστηκε στο Super Κατερίνα για το τραγούδι της Σάττι για την Eurovision

«Την πρώτη φορά που το άκουσα είπα δεν είμαι σίγουρη. Την έκτη φορά είπα καταπληκτικό. Επίσης βρήκα εξαιρετικό και το βίντεο κλιπ. Γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα της Αθήνας. Το βίντεο κλιπ έχει μια κιτσαρέλα που καμιά φορά έχει κάτι ωραίο» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αθήνας; Με ενόχλησε που έφεραν έναν Αυστραλό για να κάνει ένα βίντεο κλιπ για την Ελλάδα. Αυτή είναι η αισθητική της Αθήνας; Μόνο ο Γαρδέλης έλειπε να βγει με τη μηχανή», σχολίασε από πλευράς του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Το συγκεκριμένο τραγούδι, δεν το θεωρώ τραγούδι. Πιστεύω ότι είναι μια κατασκευή. 10 τεχνικοί του ήχου, αποφάσισαν να κάνουν διάφορες γέφυρες μουσικές. Έφτιαξαν ένα σύνολο. Δεν είναι προϊόν ενός ανθρώπου. Έχει διάφορες αντιλήψεις. Το σύνολο αποτελεί μια κατασκευή. Ηχητικά μπορεί να με ξαφνιάζει. Έχουμε δει και κατασκευές να κερδίζουν. Έφτιαξαν ένα τραγούδι άνευρο σαν έμπνευση. Καταπληκτικό σαν κατασκευή σαν γνώση και αυτό το πράγμα το έδωσαν σε ένα κορίτσι που η σκηνική της παρουσία δεν είναι ότι θα το κερδίσει σαν ρεσιτάλ χορού. Όλο αυτό το πράγμα είναι μια ζαριά που πιθανόν θα φέρει ντόρτια παρά εξάρες....» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Την ίδια άποψη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είχε και η Ελπίδα, η οποία βγήκε ζωντανά στο Super Κατερίνα για να σχολιάσει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.