Λουκίλα Καρρέρ – Αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα: Φτάνει 100 ετών και δεν έφαγε ποτέ κρέας

«Έσπειρε αγάπη και τώρα την εισπράττει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την επί 40 χρόνια σύζυγο του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου. Εκείνη με τη σειρά της μίλησε για τον σπουδαίο συνθέτη, για την σχέση τους, καθώς και για το μυστικό της μακροζωίας του, αφού φέτος θα γίνει 100 ετών.

«Μία σχέση αντέχει με αμοιβαίες υποχωρήσεις, με αγάπη... Εγώ δεν έχω βαριαστανάξει ποτέ, ούτε έχω βαρηγκομήσει να πω “Αχ, πώς ήμασταν δέκα χρόνια πριν”. Καθόλου. Είναι μία άλλη σελίδα και την απολαμβάνω εξίσου όπως πριν από 10, 20, 30 ή 40 χρόνια», είπε αρχικά η Λουκίλα Καρρέρ.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Λουκίλα Καρρέρ - «Ο Μίμης Πλέσσας έμεινε τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει»

Η Λουκίλα Καρρέρ και τα μυστικά μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Και συμπλήρωσε: «Ο Μίμης Πλέσσας φτάνει τα 100 και το μυστικό είναι η ηρεμία του, η αγάπη του, η γαλήνη, ότι έκανε ό,τι ήθελε πάντα. Ποτέ δεν άκουσε κάποια συνταγή, ότι έπρεπε να τρώει φρούτα και λαχανικά. Δεν έφαγε ποτέ του κρέας, μόνο ό,τι ήθελε. Ήθελε να τρώει αβγά και γλυκά και αυτό έκανε. Αυτό ήθελε, αυτό θέλει κι αυτό κάνει. Συν το ότι έχει δώσει πολλή αγάπη, έσπειρε αγάπη, εισπράττει αγάπη»

Παράλληλα, η Λουκίλλα Καρρέρ προανήγγειλε μία μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια του Μίμη Πλέσσα: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κοντά μας στα 100 χρόνια, που θα τα γιορτάσουμε στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο του χρόνου το χειμώνα. Πρώτα ο Θεός να είναι κοντά μας για να το απολαύσει και να το χαρεί. Και φυσικά να σπείρει και άλλη αγάπη».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day στον Alpha: