Κατερίνα Καινούργιου: «Αν ήμουν ο ΣΚΑΪ δεν θα ήθελα να χάσω την Φαίη Σκορδά...»

«Ακούγεται για το Mega, όπου είναι η Ελένη Μενεγάκη»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Αν ήμουν ο ΣΚΑΪ δεν θα ήθελα να χάσω την Φαίη Σκορδά...»

H Ντέπυ Γκολεμά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Συγκεκριμένα η πολύπειρη τηλεκριτικός και δημοσιογράφος χαρακτήρισε «διαφημιστικά παιχνίδια» όσα ακούγονται για την παραμονή της (ή όχι) στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στην εμπορική αξία που έχει το όνομά της παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση επάνω στις συγκεκριμένες δηλώσεις, υποστηρίζοντας ξεκάθαρα την Φαίη Σκορδά και λέγοντας πως είναι το ισχυρότερο όνομα, από εμπορική άποψη, που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο σταθμός. Παράλληλα σχολίασε τις φήμες για τη μεταγραφή της στο Mega.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Φουντώνουν οι φήμες μεταγραφής στο Mega - Διαζύγιο μετά από 2 χρόνια με τον ΣΚΑΪ;

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά και τον ΣΚΑΪ

«Θεωρώ ότι η Σκορδά -δεν ξέρω την εμπορικότητα της Μπακοδήμου- είναι πολύ δυνατή εμπορικά, οπότε δεν πιστεύω ότι ο ΣΚΑΪ θα ήθελε να τη χάσει. Τώρα, το να τη βάλεις σε μία άλλη ζώνη, είναι κάτι που θα το συζητήσουν με την παρουσιάστρια. Και το 3 είναι πολύ δύσκολη ζώνη. Ακούγεται και για το Mega. Στο Mega είναι η Ελένη Μενεγάκη και υπάρχει μία δυνατή γυναίκα που φέρνει και θα πάρει τα εμπορικά» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Στον ΣΚΑΪ δεν ξέρω αν έχουν άλλο πρόσωπο αυτήν τη στιγμή, που να τους φέρνει τα εμπορικά που έχει η Φαίη. Δεν υποτιμώ την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά συνήθως οι γυναίκες που κάνουμε καθημερινό -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα μην φανεί καθόλου ψωνίστικο- είμαστε πιο δυνατές εμπορικά. Οπότε αν ήμουν ΣΚΑΪ δεν θα ήθελα να χάσω την Φαίη Σκορδά άσχετα από τα νούμερα».