Πασχάλης: «Τον Νταλάρα τον έβαλαν στο στόχαστρο τα ΜΜΕ αλλά τα ήθελε...»

Τον στήριξε ωστόσο στις δηλώσεις του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Πασχάλης μίλησε εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων, ο μεγάλος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία και τις εκδηλώσεις θαυμασμού, τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που άναψαν φωτιές, αλλά και μία άγνωστη ιστορία που διαδραματίστηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Μαίρη Λίντα.

«Έχω ζήσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Μια κοπέλα ανέβηκε στην σκηνή, με έσφιγγε και δεν με άφηνε, ο κιθαρίστας προσπαθούσε να την ξεκολλήσει με την κιθάρα του, και μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου. Άλλη φορά ήταν όταν πήγα να μπω στο αυτοκίνητό μου και μου έσπασαν το τζάμι. Επικίνδυνη στιγμή, έπαθα πανικό, μην πάθει κανείς κάτι. Επίσης το ίδιο έπαθα όταν σήκωσαν το αυτοκίνητό μου στον αέρα. Έπρεπε να γελάω», δήλωσε αρχικά ο Πασχάλης.

Και συμπλήρωσε: «Την εικόνα μου γενικότερα, ήθελα να τη διατηρώ όσο μπορώ πιο ίδια, διότι η συγκίνηση του κοινού είναι πιο σημαντική όταν με βλέπει. Τις προάλλες έβλεπα τον Γιώργο Νταλάρα σε μία εκπομπή, και διατηρεί το λουκ του όσο μπορεί πιο κοντά σε αυτό που τον γνώρισε ο κόσμος».

Δείτε επίσης: Μελαχρινή και κούκλα - Αυτή είναι η κόρη του Πασχάλη, Ζηνοβία

Ο Πασχάλης για τον Γιώργο Νταλάρα και τη Μαίρη Λίντα

Όσον αφορά τον Γιώργο Νταλάρα και τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του το προηγούμενο διάστημα, ο Πασχάλης ανέφερε: «Άμα δεν θέλεις, δεν σε βάζουν στο στόχαστρο. Τα ήθελε και ο... που λέει ο λαός. Ο Νταλάρας έχει λόγο και τον λέει, έχει και βήμα να ακουστεί, είναι ένας καλλιτέχνης συνεπής σε αυτό που κάνει, γιατί να μην το έχει όλη η κοινωνία. Γιατί να ξεπουλιέται ένας επαγγελματίας και να κάνει υποχωρήσεις;»

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην Μαίρη Λίντα. «Δεν έχω κάνει μεγάλος συμβιβασμούς στη ζωή μου, λέω “ως εδώ και μη παρέκει”. Μετάνιωσα κάποια στιγμή, όταν βρέθηκα να συνεργάζομαι με τη Μαίρη Λίντα, μεγάλη συνάδελφο. Είχαμε πάει τότε στο Μάθημα Σολφέζ, και ήμουν σούπερ σταρ, κάναμε δύο παραστάσεις. Μου ζήτησε να βγει πριν από εμένα, γιατί θα έπρεπε να δουλέψει και σε δεύτερο μαγαζί, κι εγώ της το αρνήθηκα. Όταν το συνειδητοποίησα, είπα “Τι έκανα;”, και το φέρω βαρέως για όλη μου τη ζωή μέχρι και σήμερα», κατέληξε ο Πασχάλης.