Super Κατερίνα: «Σαν κόρη του είσαι!» - Άφωνη η Καινούργιου με τη διαφορά ηλικίας του Γιώργου Παπαδόπουλου & της Γαλάτειας Βασιλειάδη

«Εγώ είμαι του '85...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Σαν κόρη του είσαι!» - Άφωνη η Καινούργιου με τη διαφορά ηλικίας του Γιώργου Παπαδόπουλου & της Γαλάτειας Βασιλειάδη

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη βρέθηκαν ως καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου, και πέρα από την συμμετοχή τους στο Just the 2 of Us, συζήτησαν και για την προσωπική τους ζωή, την σχέση τους και τα παιδιά τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις είδε από κοντά την σύντροφο του τραγουδιστή σοκαρίστηκε με το σώμα της, καθώς έχει επίπεδη κοιλιά μετά από δύο γέννες, ενώ τα έχασε όταν έμαθε και την ηλικία της. Ο τραγουδιστής, δίπλα της, άκουγε και γελούσε, όπως έκανε και όταν η καλή του ανέφερε τις "τρέλες" που έκανε από τη ζήλεια της για εκείνον.

Η διαφορά ηλικίας της Γαλάτειας Βασιλειάδη και του Γιώργου Παπαδόπουλου

«Προβλήματα υπάρχουν, εννοείται, όπως σε όλα τα ζευγάρια. Αν δεν είχαμε χιούμορ θα ήμασταν πολύ χειρότερα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τότε η παρουσιάστρια ρώτησε: «Πόσο χρονών είσαι Γαλάτεια;»

«Είμαι 28», αποκρίθηκε. «Εγώ είμαι του '85, είμαι 38. Είναι 10 χρόνια μικρότερη», συμπλήρωσε εκείνος. «Σαν κόρη του είσαι δίπλα», αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου τότε και μετά τα γέλια, η καλεσμένη δήλωσε:

«Με ζηλεύει και ο Γιώργος αλλά δεν το δείχνει εγώ το δείχνω με κάθε τρόπο ό,τι μπορείς να φανταστείς το έχω κάνει... Του έχω βάλει και το δακτυλικό αποτύπωμα το βράδυ. Άμα ψάχνεις βρίσκεις. Πλέον, επειδή δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, δεν το ψάχνω. Είμαι και κουρασμένη από τα παιδιά για να κάθομαι να ψάχνω», ενώ αποκάλυψε πως τον έχει παρακολουθήσει και με το αυτοκίνητο στη δουλειά του και ο Γιώργος Παπαδόπουλος την είχε "τσακώσει".

Δείτε επίσης: Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας - Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για το γάμο του Παπαδόπουλου