Στέλιος Ρόκκος: «Δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση» - Ξέσπασε στην κάμερα μετά την αναφορά δημοσιογράφου στον θάνατο του αδερφού του

Η έντονη αντίδρασή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στέλιος Ρόκκος: «Δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση» - Ξέσπασε στην κάμερα μετά την αναφορά δημοσιογράφου στον θάνατο του αδερφού του

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, με αφορμή την πρεμιέρα του με τον Σταμάτη Γονίδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Πέρα, λοιπόν, από την συνεργασία αυτή, μίλησε και για διάφορα άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για την πρόσφατη απώλεια του αδερφού του, αντέδρασε έντονα και ζήτησε από τη δημοσιογράφο να μην του ξανακάνει αυτή την ερώτηση. Ο πόνος είναι ακόμα μεγάλος και χρειάζεται χρόνος για να μπορεί να μιλάει άνετα για το δυσάρεστο αυτό γεγονός.

Η ενόχληση του Στέλιου Ρόκκου με δημοσιογράφο σε ερώτηση για τον θάνατο του αδερφού του

«Δεν νιώθω ότι επιστρέφω στα μουσικά δρώμενα, γιατί δεν έφυγα ποτέ. Γυρνάω από Θεσσαλονίκη μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν με τον Διονύση Σχοινά. Έρχομαι τώρα να συνεργαστώ με έναν απίστευτο τύπο, έναν σπουδαίο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη», είπε αρχικά ο τραγουδιστής για το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Και τότε η ρεπόρτερ τον ρώτησε εάν η δουλειά του είναι "φάρμακο" μετά την απώλεια που είχε, με εκείνον να της απαντά: «Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση, ευχαριστώ πολύ».

Δείτε επίσης: «Έκλαψα πολύ! Η θάλασσα τελείωσε για μένα, έβαλα αγγελία στο σκάφος, σκέφτομαι να...» - Δάκρυσε για τον θάνατο του αδερφού του

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Εάν ήταν κατάλληλη παρέα και τα κατάλληλα χρήματα, ευχαρίστως θα καθόμουν στην καρέκλα του κριτή κάποιου talent show. Η σάτιρα δεν χωράει στους στίχους των τραγουδιών, γιατί τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα πολιτικά, είμαστε σε μία "χούντα που απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εμείς εδώ δεν θα πούμε τίποτα που θα κάνει τον Πορτοσάλτε να ενοχληθεί».

Για την Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι της για την Eurovision, το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ το αδιανόητο ξέσπασμα της Εύης Δρούτσα και τις κατηγορίες για κλεψιά στους στίχους), επισήμανε: «Δεν έχω ακούσει το τραγούδι, αλλά είναι μία απίστευτη τύπισσα, ταλαντούχα. Θα πρέπει να επιβάλλεται να πηγαίνουν με ελληνικό τραγούδι στην Eurovision. Είναι ένα πάρτι που έχει να κάνει με νεότερες γενιές. Δεν ταιριάζω πια εκεί. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση».