Φαίη Σκορδά: Εκτάκτως στο Κιλκίς - Η απόφαση που πήρε για το μνημόσυνο του πατέρα της

Οι ευχές και οι συμβουλές του λίγο πριν φύγει από την ζωή

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της περνάει η Φαίη Σκορδά μετά την απώλεια του πατέρα της Δημήτρη. Ο άτυχος άνδρας που έφυγε από ανακοπή καρδιάς, τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, σκόρπισε θλίψη και πόνο στους οικείους του αλλά και στους γνωστούς που δεν περίμεναν να ακούσουν μια τέτοια είδηση. Το πρωί της Κυριακής 10/3 στην γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι του Κιλκίς θα γίνει το 40ημερο μνημόσυνο του Δημήτρη Σκορδά και όλοι οι δικοί του άνθρωποι θα είναι εκεί...

Η Φαίη Σκορδά και ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν γνώριζε εάν θα καταφέρει να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, οι νεότερες πληροφορίες υποστηρίζουν, ότι τελικά η παρουσιάστρια το ξημέρωμα της Κυριακής θα ταξιδέψει αεροπορικώς στο Κιλκίς προκειμένου να βρεθεί στο μνήμα του πατέρα της για να τον τιμήσει και το μεσημέρι θα γυρίσει πίσω στην Αθήνα.

Η παρουσιάστρια που αυτή την περίοδο, ζει τον δικό της πόνο βουβά, προσπαθεί από την μια να διαχειριστεί την οδυνηρή απουσία του αγαπημένου της προσώπου και από την άλλη να είναι τυπική για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας με την οικογένειά της και με την επαγγελματική της ζωή. Η Φαίη το τελευταίο διάστημα έχει κλειστεί στον εαυτό της και στις σκέψεις της, στο μυαλό της φέρνει μόνο τις όμορφες στιγμές που έζησε με έναν μπαμπά πολύ δοτικό, που του είχε και της είχε μεγάλη αδυναμία.

Δείτε επίσης: Η συμβουλή που της έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον θάνατο του πατέρα της

Ένας τρόπος για να ξεχνιέται κάπως, ίσως και να είναι η ενασχόλησή της με την δουλειά που της απορροφά αρκετές ώρες της ημέρας όπως και οι ώρες φροντίδας των παιδιών της. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης, περισσότερο από ποτέ, όλες αυτές τις μέρες είναι το βάλσαμο στην ζωή της μαμάς τους, βρίσκονται στο πλευρό της και την παρηγορούν όταν την βλέπουν να λυγίζει, δίνοντάς της μια μεγάλη αγκαλιά.

Οι ευχές και οι συμβουλές του πατέρα της

Η Φαίη είναι τις περισσότερες ώρες λυπημένη... Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς σε μια τέτοια τόσο σημαντική αλλά και τόσο ξαφνική απώλεια της ζωής της” λένε οι κοντινοί συνεργάτες της που βρίσκονται μαζί της στο πλατό και στην διάρκεια της εκπομπής και παρακολουθούν τις αντιδράσεις της. Παρόλα αυτά εκείνη προσπαθεί να ξεχαστεί και να ξεπεράσει τον πόνο, κρατάει στην καρδιά της όλες τις ευχές που της έδινε για να την βλέπει ευτυχισμένη , όπως και την απεριόριστη αγάπη που της χάρισε, ακούει την φωνή του στα αυτιά της και τις συμβουλές που της έδινε σε κάθε δυσκολία... Όλες εκείνες οι στιγμές μπαίνουν στο μυαλό της και δεν τις ξεχνάει, τις έχει οδηγό και “κανόνες” για την συνέχεια μέσα στην καρδιά της...

Δείτε επίσης: Ο άντρας στο πλευρό της μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Φαίη Σκορδά μνημόσυνο πατέρα